Foto: Aktiv Bygg

Aktiv Bygg overleverer nytt prosjekt for Ferd i Vika

Aktiv Bygg har vært hovedentreprenør for leietakertilpasninger av Ferds nye hovedkontor i Dronning Mauds gate 10.

 Etter 19 år på samme adresse på Lysaker i Bærum har investeringsselskapet Ferd flyttet hovedkontoret til Vika.

– Aktiv Bygg var hovedentreprenør for leietakertilpasningene av de tre øverste toppetasjene. Prosjektet omfattet i hovedsak etablering av ny interntrapp, storkjøkken, møterom, stillerom, kontorer, øvrige innredningsarbeider, miljø og kunstbelysning samt tekniske installasjoner. Oppdraget ble utført i samarbeid med Aase Prosjekt og Radius Design, skriver entreprenøren i en pressemelding.

– Vi i Aktiv Bygg gratulerer Ferd med nye flotte lokaler og takker for flott samarbeid med leietakertilpasninger. Vi har hatt en tett og god dialog med Ferd, Aase Prosjekt og Radius Design gjennom hele prosjektet, sier prosjektleder for Aktiv Bygg, Kjetil Johansen i meldingen.

Opprinnelig ble Dronning Mauds gate 10 oppført i 1968. De siste årene har bygningen vært gjennom en totalrehabilitering.

– Ferd hadde som mål at konsernets nye hovedkontor skulle være mest mulig tilgjengelig for samarbeidspartnere, venner og forbindelser. Etter et år med jakt på en best mulig løsning falt valget på en langsiktig leieavtale for toppetasjene i Dronning Mauds gate 10, skriver Ferd i en pressemelding.