ÅF søker spesialist på massivtre konstruksjonsteknikk i Oslo

ÅF Engineering er en ledende rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF Gruppen med røtter tilbake til 1895.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter.

I ÅF Engineering møter du ekte skaperglede. Med kunnskap og erfaring bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

Firma ÅF Engineering
FylkeOslo
Søknadsfrist31.12.2018

Vi søker spesialist på massivtre konstruksjonsteknikk i Oslo

Vi søker en spesialist på massivtre til vårt team i Oslo. Du må ha minst 5 års relevant erfaring, og seniorrådgivere oppfordres også til å søke.

Her har du muligheten til å drive utviklingen og benytte din kompetanse fullt ut. Vi har god erfaring og kompetanse på massivtre, og opplever en økt etterspørsel etter spesialistkompetanse for å få de store prosjektene og signalbyggene.

Stillingen er lokalisert i Oslo, men det finnes også jobbmuligheter på avdeling Lillestrøm, Sandefjord, Bergen eller Trondheim. Vi jobber hovedsakelig med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet.

I ÅF Engineering møter du ekte skaperglede. Med kunnskap og erfaring bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

ÅF er i sterk vekst, hvor konstruksjonsteknikk er en del av hovedsatsningen. Bli en del av vårt team!

Ønskede kvalifikasjoner

Du er en person som liker å jobbe selvstendig og i team, samt at du er positiv og praktisk orientert. Vi ønsker at også du er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø på en bærekraftig måte. Som spesialist må du ha tung kompetanse, være trygg på egen kompetanse, samt ha evne til å formidle kompetansen på en slik måte at dette bidrar til å løfte kompetansen til de øvrige ansatte i teamet. For den riktige kandidaten er det muligheter for å bli disiplinleder i større prosjekter med det overordnede ansvaret for konstruksjonsteknikk.
God kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk er nødvendig. Søkere må ha gode kunnskaper i statikk og dimensjonering samt bruk av relevant programvare. I våre prosjekter benyttes FEM-Design og Revit i utstrakt grad. Du må snakke og skrive flytende norsk eller skandinavisk.

Alle søkere oppfordres til å legge ved relevant informasjon i søknaden.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil bestå av rådgiving og prosjektering av nybygg og ved rehabilitering av eksisterende bygg.

Typiske oppgaver:

  • Jobbe i tverrfaglige prosjekter, også sammen med våre andre kontorer i Norge og Sverige.
  • Prosjektere og dimensjonere konstruksjoner i massivtre, i tillegg til betong og stål ved behov.
  • Utarbeidelse av konseptstudier, skisseprosjekt, forprosjekt samt detaljprosjektering.
  • Bistand ved kontrahering, kostnadsoverslag, samt kontroller.

Vi tilbyr

Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kolleger i en trygg bedrift. Du får faglige utfordringer og kan videreutvikle din kompetanse i spennende prosjekter. Du vil ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag.

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid.
  • Store tverrfaglige prosjekter, og alle typer prosjekter.
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg.
  • Firmahytter.

Kontakt
Ta kontakt for å lære mer om ÅF Engineering sine spennende arbeidsområder!

Spørsmål om stillingene kan rettes til Christian Fylkesnes på e-post christian.fylkesnes@afconsult.com eller telefon 900 10 610.

Søk i dag! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: