Juni Leirvik Larsen (fra venstre), Nicolay Schiøll-Johansen, Martin Systad Geiran, Merethe Tvedt og Mikael Skjæraasen Ahmed Khan vant forrige runde i konkurransen om å bo i AF-kollektivet. Nå utfordres ingeniørstudentene til å kjempe om å flytte inn i 2021. Foto: AF Gruppen

AF inviterer nye ingeniørstudenter til konkurransen om AF-kollektivet

For tredje året på rad inviterer AF Gruppen ingeniørstudenter til å delta i en konkurranse hvor premien er å bo i et kollektiv betalt av AF.

Det skriver AF Gruppen i en pressemelding torsdag.

I år må studentene knekke åtte koder for å gå videre i rekrutteringskampanjen AF-kollektivet. De fem skolene som gjør det best i kvalifiseringen, går videre til semifinalen i november.

Jakter talenter

Finalen skal etter planen gjennomføres i Trysil 5. til 7. februar 2021 for studenter ved de tre beste høyskolene, skriver AF.

– Situasjonen rundt Covid-19 har selvsagt påvirket våre studentrettede aktiviteter og også utfordret oss til å tenke litt annerledes med tanke på hvordan vi skal nå ut til studenter i tiden fremover. Vi får ikke dratt ut til alle høyskoler og universiteter som vanlig, men AF jakter fortsatt på dyktige studenter, og vi skal fortsette å rekruttere de beste folkene. Det er derfor så gøy at vi har AF-kollektivet og kan benytte oss av sosiale kanaler i økt omfang for å fortelle om AF og alle de spennende mulighetene man kan få hos oss på en litt annerledes og kreativ måte, sier Annette Strøno, HR-sjef med ansvar for rekruttering i AF Gruppen.

Vurderes for AF-karriere

I forrige runde var det studenter ved NTNU som gikk seirende ut av konkurransen, og i august i år flyttet vinnerlaget på fem inn i et kollektiv på Gløshaugen i Trondheim.

I løpet av 2020 i AF-kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning fra fagpersoner i AF Gruppen. Samtidig får de sjansen til å vise hva de står for og en mulighet til å bli vurdert for en karriere i selskapet, heter det i pressemeldingen.

– AF sin suksesshistorie bygger på dyktige mennesker med entreprenørånd og verdidrevet kultur, sier konsernsjef Amund Tøftum.

– Utfordringer som krever kreativitet og gjennomføringskraft inspirerer oss og motiverer oss til å strekke oss enda lengre. Å tiltrekke og utvikle de beste folkene er viktig for oss for å kunne løse morgendagens utfordringer og ta nye steg. AF-kollektivet er for AF en fin arena for å bli kjent med nye talenter og gjøre AF mer kjent blant studenter. Jeg er spent på å se hvilke studiesteder som klatrer opp på pallen og stikker av med seieren i årets konkurranse, avslutter konsernsjefen.