AF Gruppen søker ny Entreprisejurist

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 9,8 mrd og 2700 medarbeidere. AFs virksomhet omfatter Anlegg, Miljø, Bygg, Eiendom, Energi og Offshore. AF har siden selskapet ble etablert vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på! AF - Addressing Future!

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Arbeidsoppgaver:
Juridisk rådgivning til forretningsenheter, samt bistå prosjektene vedrørende kontraktuelle forhold (kunde- og leverandørkontakter)
Forberedelse og gjennomføring av kontraktsverifikasjoner
Oppfølging av styringssystemer innenfor kontrakt
Avholde kurs i relevante standarder og regelverk
Kontakt med eksterne advokatfirma


Kvalifikasjoner:
Juridisk embetseksamen/Master i rettsvitenskap
Minimum 3 års erfaring fortrinnsvis fra prosjektrettet virksomhet
God faglig kompetanse
God kommersiell forståelse
Erfaring fra entrepriserett og/eller tilgrensede rettsområder


Vi leter etter en person som er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og er nøyaktig, samt har god fremstillingsevne. Du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå, som tar ansvar og er endringsvillig.
Stillingen gir en unik mulighet til å kombinere juridisk og praktisk kompetanse. En viktig del av funksjonen er å synliggjøre og utnytte juridiske og kontraktuelle muligheter for å forsterke AFs konkurransekraft. Juristene skal aktivt støtte prosjektene og ledelsen i deres valg og prioriteringer relatert til juridiske muligheter og risiko.


Du vil jobbe hovedsakelig med vår største forretningsenhet, AF Bygg Oslo. Du blir en del av AF Gruppens konsernstab og rapporterer til Direktør for konsernstab med ansvaret for juridisk, risikostyring, innkjøp og kvalitet. Arbeidssted er Oslo, men noe reisevirksomhet må påregnes.


AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og aksjeprogram.

 

Ved spørsmål kan du kontakte rekrutteringsansvarlig Sif Løvdal tlf 45 78 65 85, eller Tormod Solberg, Direktør for kvalitet og risikostyring tlf 95 05 94 95.


Søk stilling:

https://afgruppen.easycruit.com/vacancy/application/322af1dc6f2f9f02a18e7b47e5df95f8/1051041/9301?iso=no

Vis flere stillinger: