AF-avtale med to utleieselskaper

AF Gruppen har inngått landsdekkende avtaler med Cramo og Bautas.

Bautas har vært fast leverandør til AF Gruppen i over åtte år, og de to selskapene signerte tirsdag 5. mai en ny rammeavtale.

- Vi har hele veien hatt en god relasjon til Bautas, og jeg gleder meg til å utvikle samarbeidet videre, sier Henrik Melkstam, innkjøpsdirektør i AF Gruppen.
- Dette er tredje gang på rad at AF Gruppen inngår avtale med Bautas, og vi setter stor pris på fornyet tillit, sier Ann-Kristin Ytreberg, markedsdirektør i Bautas.
- AF Gruppen er en av de entreprenørene som vokser mest i dagens marked, og vi synes det er et spennende selskap å jobbe sammen med. Vi vil fortsette å yte vårt beste for å komme opp med gode og kostnadsbesparende løsninger for AF Gruppen, fortsetter Ytreberg.

Samtidig har Cramo AS også nylig tegnet en nasjonal samarbeidsavtale med AF Gruppen på bygg- og anleggsutstyr. Avtalen gjelder i første omgang for ett år. Cramo og Bautas blir dermed to likestilte leverandører.

- Vi forventer at denne avtalen med Cramo vil gi oss enda bedre service og en lavere totalkostnad ved leie av maskiner og utstyr, sier innkjøpsdirektør Melkstam i AF Gruppen.

- Cramo er allerede en betydelig leverandør av utleietjenester til AF, og vi bygger nå videre på dette samarbeidet.

AF Gruppen har i innledende fase vært bredt ute i markedet, og diskutert med flere potensielle utleieaktører.

- Cramo ble foretrukket på grunn av sin solide posisjon i det norske markedet, samt vår servicegrad og kvalitet på maskinparken, sier administrerende direktør Finn Løkken i Cramo.

- AF Gruppen er en av Norges største entreprenører med mange spennende prosjekter på gang, og vil bli en av våre viktigste kunder, sier Løkken.