AF Anlegg søker fremtidsrettede ledere

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeAust-Agder
StedTvedestrand-Arendal
Søknadsfristsnarest

AF Gruppen Norge AS er tildelt tidendes største samferdselsprosjekt av Nye Veier. AF skal bygge ny komplett E18 mellom Tvedestrand og Arendal. Arbeidet inkluderer alle fag og inneholder 4 doble bergtunneler, 30 konstruksjoner og masseflytting av 10 millioner kubikkmeter.

Nå har du muligheten til å være med på å skape historie sammen med AF og Nye Veier når vi skal bygge smartere og raskere enn noen gang.

Du har en sterk motivasjon til å være med på vinnerlaget og å prestere gode resultater i samarbeid med våre dyktige medarbeidere i anleggsvirksomheten. Vi søker etter ledere i ulike roller på alle nivå.

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig og ydmyk og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Du har gjerne høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring fra bransjen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktinfo

Harald S. Berg, Personalsjef

tlf: +47 22 89 11 20

mob: +47 928 10 076

Erik Frogner, Avdelingsdirektør

tlf: +47 22 89 11 00

mob: +47 905 54 777

Søk her

Vis flere stillinger: