Molde. Foto: ÅF Advansia

ÅF Advansia satser i Vest- og Midt-Norge – åpner nytt kontor i Molde

ÅF Advansia etablerer seg nå i Molde gjennom ÅF Solid Consult som skifter navn til ÅF Advansia Nordvest. I juni utvider de ytterligere med kontorer i Ålesund og Stavanger.

- ÅF Advansia er i sterk vekst i Midt-Norge. Med etableringen i Molde vil vi nå tilby våre tjenester til kunder på hele Nordvestlandet gjennom over 50 medarbeidere som arbeider ut fra våre kontorer i Trondheim, Kristiansund, Molde og Bergen. Vi stopper ikke her men utvider satsingen vår ytterligere med etablering av kontorer i Ålesund og Stavanger i begynnelsen av juni, sier Kjell Håvard Nilsen, regionsdirektør for ÅF Advansia i Norge i en pressemelding.

Bakgrunnen for denne satsingen er at selskapet ser store muligheter i markedet i disse regionene.

ÅF Advansia har lang og bred erfaring med prosjekt- og byggeledelse for både offentlige og private utbyggere innen bygg-, infrastruktur- og industriprosjekter. Prosjektreferansene er mange og spenner fra de små til de helt store, hvor utbyggingen av T2 på Gardermoen hittil er den største.

- Vi skaper merverdi og bærekraftige løsninger for våre oppdragsgivere. Brukermedvirkning er avgjørende for å sikre funksjonalitet og merverdi, og vår erfaring er at profesjonell prosjektadministrasjon sikrer at vi får mest mulig ut av hver eneste krone investert, fortsetter Nilsen.

ÅF Advansia har nå blant annet prosjektadministrasjonen for Powerhouse Brattørkaia og den nye Nidarøhallen i Trondheim, Kampflybasen på Ørland og Evenes, det nye Munchmuseet, Deichmanske hovedbibliotek, Politiets beredskapssenter, LHL-sykehuset på Gardermoen og Storbylegevakten i Oslo, samt Nytt Tine meieri i Bergen for å nevne noen.

ÅF Advansia Nordvest jobber med mange private og offentlige kunder i Molderegionen. Oppdragene har vært mange innen skole, helse og omsorg, samt bolig og kontor/næring.

-Et av de mest spennende oppdragene vi jobber med nå er Brunvollkvartalet i Molde som skal ferdigstilles i november, forteller daglig leder Geir Inge Havnes.

Gjennom å komme inn i ÅF Advansia og dette sterke fagmiljøet er vi godt rigget til å posisjonere oss for de spennende oppdragene som kommer i denne regionen fremover, avslutter Havnes.