Administrerende direktør

Aase Byggeadministrasjon er et veletablert selskap som leverer tjenester innen utvikling og bygging av bolig- og næringseiendom Selskapet har nærmere 30 medarbeidere og god lønnsomhet. Selskapet får svært god score på kundetilfredshet og anses som et selskap som levere høy kvalitet på sine tjenester. Medarbeiderne er ingeniører og sivilingeniører med ulik erfaring og bakgrunn. Selskapets visjon er ”Perfekt Samspill” – konkretisert som ”vi skal levere ferdige bygg til rett tid, riktig kvalitet og innenfor budsjett”. I det daglige arbeidet er Aases mantra å gjøre det enklere å være byggherre.

For mer informasjon se www.aase.no

Firma Aase Byggeadministrasjon
FylkeOslo
Søknadsfrist19.11.2016

Vi har spennende utviklingsplaner og søker en fremtidsrettet Administrerende direktør

Vår nye Administrerende direktør skal sammen med dyktige medarbeidere og et solid og ambisiøst styre løfte Aase Byggeadministrasjon til neste nivå. Selskapet har en lang og suksessfull historie og et godt fundament for ny utvikling og vekst. Vi ønsker en leder som er ambisiøs av natur, og som begeistres og motiveres av å lede et selskap mot krevende vekstmål.

Utvikling av nye forretnings- og tjenesteområder vil være en viktig kilde til ny vekst. Bransjen er i endring og ny leder forventes å være åpen og nysgjerrig på trender, teknologiske endringer, digitalisering og nye muligheter i markedet. Rollen krever at man evner å se etter forretningsmuligheter og gjøre gode strategiske vurderinger, uten at man mister fokus på operativ ledelse og daglig drift.

Aase Byggeadministrasjon har en sterk og samlende kultur, preget av verdiene: Samspill, Entusiasme og Mot. Ny leder forventes å identifisere seg med verdiene og aktivt bruke disse i videre utvikling og ledelse av selskapet.

Kvalifikasjoner / erfaringer

  • Ledererfaring
  • Relevant bransjeerfaring og nettverk
  • Erfaring med å skape vekst og utvikling - dokumenterte resultater

Personlige egenskaper

  • Ambisiøs og forretningsorientert
  • Engasjerende og motiverende lederstil
  • Sterk relasjonsbygger, trygg og tillitsskapende i møte med kunder og samarbeidspartnere
  • Strategiske evner
  • Gjennomføringskraft

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit for mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen; Tove Gartland, mob 958 99 755 eller Øistein Magnussen, mob 901 06 060. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Søk stilling

Vis flere stillinger: