Administrativ koordinator

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med over 1000 ansatte fordelt på 31 kontorsteder. I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.

Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.

Firma Asplan Viak
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist02.10.2019

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss.

Asplan Viaks største kontor er i Sandvika. Vi holder til i et nyrenovert plussenergibygg – Powerhouse Kjørbo - midt i en idyll av utemuligheter og rekreasjon nær sjøen. Her har vi et tverrfaglig og inspirerende planleggings- og prosjekteringsmiljø med over 200 faglig dyktige og hyggelige kollegaer.

Vi søker etter en positiv og serviceinnstilt person til stillingen som Administrativ koordinator. Som Administrativ koordinator er du et svært viktig kontaktpunkt for medarbeiderne ved kontoret og du vil samarbeide med Kontoransvarlig om kontordriften. Du vil tilhøre vårt administrative team med medarbeidere som har sin arbeidsplass ved andre kontor i Asplan Viak.

Arbeidsoppgavene er varierte og omfatter blant annet betjening av resepsjon, posthåndtering, inngåelse og oppfølging av diverse innkjøps- og driftsavtaler, fakturahåndtering, HMS-oppgaver, tilrettelegging av faglige arrangement og sosiale aktiviteter samt diverse forefallende arbeid.

Som person er du serviceorientert, omgjengelig og sosial. Du uttrykker deg godt muntlig og skriftlig, trives med variert arbeid, er handlingsorientert, jobber både selvstendig og i team, er strukturert og evner å gjennomføre og finne gode løsninger.

Kvalifikasjoner

  • Administrativ utdanning fra høyskole eller relevant yrkeserfaring med service/ kundebehandling/resepsjonsbetjening
  • God kjennskap til og erfaring med IT-verktøy (MS Office)
  • Gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig
  • Liker å ta ansvar og jobbe med kunder

Vi tilbyr:

  • Hyggelig miljø med mot, glød og respekt som våre kjerneverdier
  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fast arbeidstid fra kl 0800-1600 (sommertid 0800-1530, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen
  • Studieturer/fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer

Oppstart november – februar etter avtale.

Søknad og CV og aktuelle attester sendes inn via linken Send søknad på denne siden

For flere ledige stillinger se her: https://www.asplanviak.no/jobb-hos-oss/

Kontaktpersoner:

Administrasjonsleder Inger Støle

mob: +47 91 37 05 87

Vis flere stillinger: