Account Manager - Salg av energieffektive isoleringsprodukter og løsninger

Paroc Byggisolering er en divisjon innen Paroc Group. Paroc Group er ledende innen energieffektive isoleringsprodukter og løsninger i Europa. Paroc Group hadde en samlet omsetning i 2012 på ca. 430 millioner Euro og 2020 ansatte. Paroc har hovedkontor i Finland, produksjon i Sverige, Finland, Litauen og Polen, samt salgskontorer i 13 europeiske land.

Bærekraft står sentralt i Paroc Groups utviklingsarbeid. Med virksomhetens steinullbaserte isoleringsløsninger skaper Paroc forutsetninger for å spare energi og bekjempe klimaendringene. Les mer på www.paroc.no

FirmaParoc AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Paroc er en ledende leverandør av byggisolering i Europa. Med sitt fokus på helhetsløsninger, utvikling og innovasjon, er Paroc anerkjent for den bedre brannmotstand og de gode mekaniske- og håndteringsegenskaper produktene byr på. Som et ledd i å fastholde det høye servicenivået til eksisterende kunder i byggevarebransjen, samt utvikle sin posisjon ytterligere i markedet, søker Paroc Byggisolering nå en dyktig, engasjert og målbevisst Account Manager.

 

Salg til eksisterende og nye kunder på Østlandet

Som Account Manager får du ansvaret for salg av Paroc byggisolasjon til eksisterende og nye kunder i byggevarebransjen og beslektede bransjer. Hovedtyngden av kunder er på det sentrale Østlandet, men noe lengre reiser må også påregnes. Du vil være ansvarlig for ditt eget salgsbudsjett og kundeportefølje. I tillegg vil du drive opplysningsvirksomhet mot arkitekter, byggherrer, konsulenter, entreprenører og privatpersoner, samt delta i felles aktiviteter og arrangementer med proffkunder og entreprenører. Den ideelle kandidaten er også en pådriver for innovasjon internt i bedriften.

 

Selvstendig og målrettet teamplayer

Du har sannsynligvis en høyere utdanning innen økonomi, markedsføring eller tekniske fag og minst 5 års relevant salgserfaring. Du har din erfaring fra byggevarebransjen, alternativt har du jobbet med salg i beslektet bransje og har praktisk teknisk og bygningsfysisk interesse og forståelse. For å få suksess i jobben er det avgjørende at du har en utpreget forretningssans, er serviceinnstilt og har en god forståelse for økonomi, kalkyler, prisberegninger m.v. 

 

Som person er du kjennetegnet ved å være strukturert med høyt arbeidstempo. Du er energisk, målrettet og motivert for å skape resultater. Du oppleves som en selvstendig og selvdreven person, som samtidig er en god lagspiller med evnen til å skape tillit så vel internt som ute hos kunden. Du har gode formidlingsevner 1-1 og i større forsamlinger, samt gode engelskkunnskaper.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en selvstendig og spennende stilling i et konsern som er en av Europas største innenfor sitt område og den største utfordreren på det norske markedet. Vi tilbyr videre:  

 

  • *  En variert hverdag preget av frihet under ansvar, firmabil og hjemmekontor
  • *  Utviklingsmuligheter i et internasjonalt konsern i sterk vekst
  • *  Konkurransedyktige betingelser og omfattende pensjons- og personalforsikringer
  • *  Hyggelige kolleger og kunder
  • *  Muligheten til å være med å påvirke utslippet av klimagasser i et firma som jobber miljøriktig og bidrar til å redusere energiforbruket

 

Søknad og spørsmål

HR- og rekrutteringsvirksomheten Comentor håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av Paroc Byggisolering. Vi ser frem til å motta din søknad og CV snarest via www.comentor.dk/stillinger.

 

Har du spørsmål til ovenstående, er du velkommen til å kontakte Comentor ved Tomas Arnesen på tlf. +45 28 99 84 02, eller Lars Olerud på tlf. +47 90 63 43 26.

 

Vis flere stillinger: