Aarhønen med 100-årsjubileum

For snart hundre år siden forvillet en orrhøne seg til gamle NTH, og kom krasjende inn gjennom doble glassruter i auditorium H1. Dette var starten på et langt eventyr for byggstudentene ved det som i dag er NTNU.

Orrhønen måtte bøte med livet, men ble opphøyet til byggstudentenes dronning og har siden den tid vært et symbol for dyrking av kameratskap og bekjempelse av fagidioti.

Nå nærmer Hennes Majestet Aarhønen - Bygningslinjens forening seg hundre år, og dette skal markeres med en storslått jubileumsuke. Jubileet vil foregå i perioden 25. januar til 2. februar og vil ha et bredt spekter av tilbud for alle som måtte ønske å delta. Selve hundreårsdagen vil finne sted torsdag 31. januar, hvor Hennes Majestet skal hedres på storslått vis. Dette vil foregå på Studentersamfundet akkompagnert av en flottere middag, gamle tradisjoner og førsteklasses underholdning ut til de sene nattetimer. Det vil være anledning for de som ønsker å delta på festlighetene og prisen ligger på 550kr/700kr for medlem/ikke-medlem. Interesserte bes sende henvende seg per epost til jubileum@aarhonen.no for ytterligere informasjon og påmelding.

Onsdag 30. januar vil det bli lansering av Hennes Majestet Aarhønens historiebok. Boken tar for seg historien helt fra oppstarten i 1913 og frem til i dag. Boken vil bli solgt på lanseringen og utvalgte arrangementer senere i jubileumsuken. Etter jubileumsuken vil det også være muligheter for å kjøpe den på www.aarhonen.no

Eventuelle spørsmål angående jubileet kan sendes til jubileum@aarhonen.no.