Fra venstre Gerhard Aamodt, Svein Erik Aamodt – Aamodt VVS AS og Arnfinn Tønnessen – Rør i Sør AS.

Aamodt VVS AS vokser

Rørleggerbedriften Aamodt VVS AS i Søgne har kjøpt opp en av sine konkurrenter, Rør i Sør AS i Sørlandsparken, Kristiansand.

- Vi har klare mål om vekst og vurderte å starte opp en rørleggeravdeling i Kristiansand selv, eller å kjøpe opp en eksisterende bedrift. Etter forhandlinger har vi nå kommet til enighet med eieren av Rør i Sør AS om kjøp, sier Gerhard Aamodt, daglig leder hos Aamodt VVS.

Begge bedriftene jobber innenfor samme marked med å bygge nye og renovere bad i tillegg til små og store serviceoppdrag for både private og næringslivet. Med ulike geografiske tyngdepunkt er det mye å hente på samkjøring og logistikk. Overtagelsen vil gjøre det mulig å videreutvikle og styrke selskapenes posisjon i markedet.

- Vi kjøper en veldrevet og solid bedrift med godt renommé. Rør i Sør fremstår som en meget kompetent, solid og ambisiøs rørleggerbedrift, sier Aamodt.

Overtakelsen vil formelt skje 02.01.2015. Frem til nyttår vil det arbeides med tilrettelegging og praktiske løsninger.

Kristiansand-bedriften blir en avdeling av Aamodt VVS. Alle de 14 medarbeiderne er med videre. Etter oppkjøpet får Aamodt VVS sine to avdelinger 43 medarbeidere og en forventet omsetning på 75 mill. pr. år. Butikken i Sørlandsparken drives som før, og begge avdelingene blir medlemmer av rørleggerkjeden Varme & Bad.

Forrige uke kjøpte også Aamodt VVS opp en mindre murer-bedrift i Kristiansand med to medarbeidere. Aamodt VVS eies av brødrene Gerhard og Svein Erik Aamodt.

- Aamodt VVS skal være best på bad i Kristiansand og Søgne, sier Gerhard Aamodt.