A Bygg signerte Oslo-skole

Tirsdag signerte Undervisningsbygg og entreprenør A Bygg kontrakt på drøyt 77 millioner kroner for nybygg på Vetland skole i Oslo.

Kontraktsignering hos Undervisningsbygg for Vetland skole: f.v. Pål Tandberg, Steinar Gaarden, Samad Størksen Elhani, Martin L. Ihler, Rigmor H. Hansen, Håkon Aas, Morten Raugstad og Christian Krogseth.

Dette er A Byggs første skoleprosjekt for Undervisningsbygg, og prosjektsjef Morten Raugstad sier de er veldig fornøyde med å få oppdraget og de gleder seg til å imponere Undervisningsbygg.

Kontrakten som ble signert omfatter et nybygg på Oppsal i bydel Østensjø og er en utvidelse av Vetland skole for døve. Utvidelsen består i et spesialtilpasset bygg for 20 elever med spesielle behov. Bygget skal være på 2500 kvadratmeter og blir oppført på eksisterende tomt for Oppsal og Vetland skoler.

Prosjektleder i Undervisningsbygg Håkon Aas sier i en pressemelding at prosjektet er spennende og byr på skjerpede krav med tanke på skolens utforming for å være best mulig tilpasset elevenes behov.

Kontrakten signeres med totalentreprenør A bygg. Kontraktsummen er på 77 635 425,- eksklusiv moms.