25 VANN-ingeniører

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo, Drammen, Sandefjord, Romerike, Stavanger, Bergen, Trondheim
Søknadsfrist10.04.2015

Rambøll har VANN som et strategisk nasjonalt og internasjonalt satsings område. Vi har mer enn 600 vannspesialister i Rambøll VANN. Vi er inne i en ekspansiv fase med mange utfordrende prosjekter innenfor vannforsyning, avløpsplanlegging, klimatilpasning og risikovurdering. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø med engasjerte medarbeidere ved våre kontorer i Oslo, Drammen, Sandefjord, Romerike, Stavanger, Bergen og Trondheim.

KVALIFIKASJONER

Vi oppfordrer både nyutdannede og fagfolk med erfaring til å søke. Vi vil vurdere søknadene i lys av dokumenterte kunnskaper om utdannelse og arbeidserfaring. Relevant bakgrunn fra rådgiverbransjen, entreprenør virksomhet og fra større byggherreorganisasjoner vil bli vektlagt.

God kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig er en forutsetning. Samarbeid globalt i Rambøll fordrer også kunnskaper i engelsk.

Aktuell kompetanse innen VA ­systemer, modellering, vannbehandling, avløps­rensing, hydrologi, flom og risikoplanlegging.

GODE UTVIKLINGSMULIGHETER

Rambøll er gjennom flere år rangert som nummer én på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. Rambøll er en viktig lokal rådgiver som kan tilby kunder kompetanse på et høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.

Rambøll kan tilby faglig utvikling gjennom Rambøll Academy. Rambøll VANN har mer enn 600 vannspesialister over hele verden. Gjennom arbeid hos oss vil du delta i fagnettverk, konferanser og spesialistgrupper som holder et høyt internasjonalt nivå.

Ta gjerne kontakt for spørsmål eller avtale om en uformell samtale:

Avdelingsleder VA, Atle Gulbrandsen +47 930 77 833

Leder for VANN Norge, Turid P. Ødegaard +47 93 03 65 35

Søk på stillingen her