2 prosjektledere/rådgivere Helsebygg

Norconsult AS er med sine 2700 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

Norconsult har et av Norges største tverrfaglige miljøer innen Helsebygg og Healthcare Engineering. Vi har mange prestisjefylte og utfordrende prosjekter i vår portefølje. Elektrotekniske installasjoner for sykehus, sykehjem, sengebygg, psykiatriske senter, isolater, laboratorier, tekniske støttesystemer som energi- og IKT-sentraler, osv.

FirmaTennebø & Partners for Norconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Norconsult har et «luksusproblem», stadig flere etterspør kompetansen vår.

Norconsult skal være det mest foretrukne rådgivende miljøet innen spesialrom, VVS og elektroinstallasjoner tilknyttet sykehus og helsebygg. Vi søker derfor dyktige sivilingeniører/ingeniører som kan være med på å realisere våre mål innen overnevnte markedsområder.

Norconsult jobber med spennende prosjekter innen rådgivningstjenester og tverrfaglig prosjektledelse av prestisjefylte og ledende prosjekter og rammeavtaler, som:

OUS HF, Ullevål sykehus: Nytt kreft- og isolatsenter og nytt akuttmottak og ombygging.

Rikshospitalet - Radiumhospitalet HF (YIT) - Nytt forskningsbygg

Statsbygg - Bygg for sykepleierutdanning og estetiske fag

Helse Bergen HF - Ny mottaksklinikk – Haukeland

Helse Nord HF - Nytt Kirkenes Sykehus

Rammeavtaler: Helse Bergen HF, St. Olavs Hospital HF og Helse Sør - Øst HF

Norconsult er opptatt av å ta vare på sine medarbeidere, i tillegg til eierskap i bedriften, tilbys det egenutvikling tilpasset hver enkelt.

Vi trenger nettopp deg: Du er sivilingeniør, ingeniør med prosjektleder erfaring, helst med erfaring fra sykehus/helsebygg, Healthcare og med evne til å drive hele prosjekter. Stillingene vil være utviklende og utfordrende for den rette personen.

Er dette interessant for deg? Jeg svarer gjerne på spørsmål, ring meg gjerne: Nina Steen, Tennebø & Partners, mobil: 90025035 eller mail nina.steen@tennebo.no

Vis flere stillinger: