XL Bygg Selbu. Foto: XL-Bygg

XL Bygg Selbu. Foto: XL-Bygg

XL-Bygg åpner pilotbutikk i Selbu

XL-Bygg Selbu etablerer byggevarebutikk i Selbu sentrum. Den nye butikken er et pilotprosjekt i XL-Bygg, og er ment å både øke tilgjengeligheten og gjøre byggeprosjekter enklere for innbyggerne i Selbu.

Det skriver XL-Bygg i en pressemelding torsdag.

– Den nye avdelingen skal fungere som en lett tilgjengelig arena for inspirasjon, rådgivning og handel. Med flotte produktutstillinger og serviceorienterte selgere vil dette være stedet kundene i Selbu og omegn skal starte sitt byggeprosjekt, sier daglig leder i Selbu Byggevare, Kim André Eidem.

Et lagerført butikksortiment inkludert maling vil dekke behovet på typiske impulsvarer mens trelast og øvrige tyngre byggevarer vil enten kunne leveres til kunde eller hentes på hovedanlegget, heter det i pressemeldingen.

Den nye byggevarebutikken åpner i kjøpesenteret kjent som E-bygget i Selbu onsdag 1. februar.

Konseptet byggevarebutikk i kjøpesenter er et pilotprosjekt i Mestergruppen Byggevare, som eier byggevarekonseptene XL-Bygg, Byggtorget og Byggeriet.

– Vår tanke bak denne type etablering er å gjøre både byggevarer og dialogen rundt et byggeprosjekt mer tilgjengelig for innbyggere i sentrum av byer og tettsteder i Norge, sier leder for anleggsutvikling i Mestergruppen, Anders Vaagan.

Kjededirektør i XL-Bygg, Are Ellingsve, sier han gleder seg til det nye anlegget åpner dørene.

– Kombinasjonen av lokalt initiativ og et kompetent anleggsteam i Mestergruppen gjør at vi gjennom dette prosjektet tar frem et nytt konsept som andre byggevareforhandlere i Mestergruppen også kan dra nytte av, sier han i pressemeldingen.