Xella styrker satsingen på eneboligmarkedet

Xella har nylig ansatt Terje Høiby som prosjektutvikler for å styrke virksomheten innen eneboligsegmentet.

Nylig har Xella inngått et spennende samarbeid med OK Kontor. De ønsker å utvikle ferdigstilte murhus i Ytong. Tanken bak selve konseptet er å tilby hustyper som egner seg for mur og som er rasjonelle å bygge for de utførende. I den forbindelse har Xella i Drammen valgt å utvide og ansatt Terje Høiby som prosjektutvikler innen eneboligsegmentet.

23. april startet han, og Høiby er allerede godt i gang med å få Ytong inn på boligmarkedet.

- I dag bygges det flest boliger i tre, så det er en spennende utfordring å få flere til å velge murhus. Med Xellas mange referanseprosjekter, bærekraftige byggematerialer i porteføljen og ikke minst gode medarbeidere og samarbeidspartnere gleder jeg meg til å være med og skape en større etterspørsel, sier Høiby i en pressemelding.

Høiby kommer fra en salgsstilling i ABChus som leverer trehus.

- Jeg er utdannet murer og har drevet mitt eget murerfirma. I tillegg har jeg hatt flere salgsstillinger i byggebransjen, sier han.

- Eneboligssegmentet er et nytt satsningsområde for Xella, og derfor var det viktig for oss å ansette en dedikert prosjektutvikler for å styrke innsatsen innen dette området. Vi ønsker Terje velkommen og vi er overbeviste om at han er den riktige personen til å utvikle vårt eneboligsegment, forteller daglig leder i Xella Norge, Thom Erik Pape.