Salgs- og distriktssjef Jimmi Nielsen ved kontoret i Bergen og administrerende direktør Rolf Bjerved i Workshop Bemanning.

Workshop satser i Bergen og Hordaland

Workshop Bemanning har etablert en egen avdeling i Bergen.

Workshop Bemanning har spesialisert seg på å rekruttere og leie ut arbeidskraft til byggenæringen. Selskapet er heleid av Manpower og har fra tidligere kontorer i Oslo, Alta, Bodø, Sandnes, Sandefjord og Fredrikstad.

Administrerende direktør Rolf Bjerved sier at Bergen og Hordaland utgjør 15 prosent av det norske markedet for innleid arbeidskraft og at det er viktig å være til stede i et så stort marked.

– Vi har rammeavtaler med de fleste store entreprenørene og de har etterlyst et kontor i Bergen. Det er viktig for oss å dekke våre kunders behov og være landsdekkende, sier Bjerved.

Workshop startet opp i Bergen i januar i år, og fikk eget kontor i Midttunlia 13 i juni. Det ledes av salgs- og distriktssjef Jimmi Nielsen og har tre ansatte. Nielsen er utdannet rørlegger og har salgserfaring fra AEO og Wurth. Selger Raymond Danielsen har bakgrunn som tømrer.

Nielsen sier den første tiden har gått meget bra.

– Markedet her er bra nå og vi har i snitt rundt 20 personer ute i oppdrag. Det hjelper oss at mange av entreprenørene er nøye med prekvalifisering av leverandører. Vi er store innen bygg og anlegg og har jobbet mye med kvalitetssystemer. Vi er sertifisert som Revidert Arbeidsgiver, sier Nielsen.

Han sier at det har vært størst etterspørsel etter forskalingssnekkere og jernbindere og at tømrere og hjelpearbeidere også er godt etterspurt.