VVS-rådgiver

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

Firma Rambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.11.2012

 

VVS-avdelingen i Trondheim har 24 medarbeidere innen VVS, klima og energirådgivning.På grunn av økt oppdragsmengde ønsker vi å forsterke vår kompetanse og øke våre ressurser innenfor fagområdet. Mer informasjon om VVS-faget i Rambøll og våre prosjekter finner du på hjemmesiden under: Tjenester/Bygg og design/VVS.

 

Vi søker VVS-rådgivere med kompetanse innen prosjektering og prosjektledelse innenfor generell VVS samt rør-/energisystemer.

 

Rambøll legger stor vekt på tverrfaglighet og på å etablere gode team for å gi kunden løsninger som fungerer. Rambøll søker derfor rådgivere med god faglig kompetanse og prosjekterfaring. Du må trives med å arbeide selvstendig i et hektisk, hyggelig og tverrfaglig miljø. Vi ønsker åpne og kontaktskapende medarbeidere.

 

Vi tilbyr:

  • *  God mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy, interne og eksterne kurs.
  • *  Moderne prosjekterings-, beregnings- og konstruksjonsverktøy.
  • *  Deltakelse i spennende tverrfaglige prosjekter.
  • *  En verdiskapende jobb i et spennende og kreativt kompetansemiljø.
  • *  Hyggelige og sosiale kollegaer.
  • *  Konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger.

 

Rambøll i Trondheim holder til i fine lokaler i Mellomila.

Kontaktperson: Bjørn Terje Pettersen m: 93243109.

Velkommen som søker!



Arbeidssted Trondheim

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/0ddea2da8b9b29380c83e10e65cfa1df/821829/35766?iso=no

Vis flere stillinger: