VVS-rådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist02.02.2020

Vil du utvikle fremtidens Norge?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et engasjert og flerfaglig miljø der vi gjør hverandre gode. På Swecos kontor i Steinkjer er vi 43 medarbeidere som jobber med et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private oppdragsgivere. Som VVS-rådgiver møter du kompetente kolleger og ledere i et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø. Gjennom din nytenkende og engasjerte væremåte bidrar du til å skape fremtidsrettede og miljøvennlige bygg- og anleggsløsninger.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er viktig for oss at du blir hørt, at du får mulighet til å utvikle deg, og at du deler og søker kunnskap. I Sweco spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er initiativrik, analytisk og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. I tillegg har du sterkt faglig engasjement samtidig som at du holder fokus på forretningsmessige mål.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

  • prosjektering av VVS-installasjoner i store og små prosjekter, inkludert beregninger og tegningsproduksjon
  • intern prosjektledelse for RIV-oppdrag
  • tett samarbeid med kunder for å finne kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger på deres problemstillinger.
  • rådgivning og utredninger innenfor VVS faget, særlig rettet mot:

- Lavere Driftskostnader

- Mer miljøvennlige løsninger

- Effektiv prosjektgjennomføring

Dette kan du:

  • Du har høyere utdanning fra universitet/høyskole, eller tilsvarende faglig bakgrunn fra VVS-teknikk, gjerne med fagbrev.
  • Du har god teknisk innsikt og gode praktiske evner.
  • Du har gjerne noen års erfaring som rådgiver, gjerne som prosjekt- og/eller prosjektleder, men også nyutdannede kan søke.
  • Du har erfaring fra digitale tegnings-, modellerings- og beregningsverktøy (AutoCAD, Revit, etc.)
  • Det er en fordel med god forståelse for BIM.

Kontaktpersoner:

Helge Skjervø

Gruppeleder

+47 476 73 417

Helge.Skjervo@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: