VVS og Energiteknikk - Ingeniør/Senioringeniør/Sivilingeniør til BVT

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeVestfold, Buskerud, Telemark
StedDrammen, Skien eller Tønsberg
Søknadsfrist10.01.2019

Multiconsult har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende og prestisjepregede prosjekter, bl.a. Tønsberg sykehus, nytt Munch-museum, samlokalisering av veterinærhøyskolen og landbrukshøyskolen (Campus Ås), m.fl. Dette er bare noen av våre komplekse og spennende pågående oppdrag. Vi er også involvert i en rekke store og mindre nærings- og boligprosjekter, gode rammeavtaler med mer.

Multiconsult region BVT har kontorer i Drammen, Tønsberg og Skien. Regionen består av omlag 100 engasjerte medarbeidere med multifaglig bakgrunn. Avdeling Bygg & Eiendom har i dag 35 medarbeidere, er organisert i 3 seksjoner, og vi søker nå etter erfarne ingeniører til vår seksjon for Energi og VVS-teknikk.

Etter oppkjøpet av Hjellnes Consult er Multiconsult blitt en av de førende og største rådgivere i Norge innen VVS med over 150 personer. Sammen er vi en entusiastisk gjeng medarbeidere med allsidig bakgrunn, som utfører varierte og spennende prosjekterings- og utredningsoppgaver i lokale og nasjonale oppdrag innen bygg og industri. Oppdragene omfatter alt fra tidligfase rådgivning og studier til detaljprosjektering av større og mindre bygg og anlegg, modellering, utredning og oppfølging i byggetid.

Til vår avdeling Bygg og Eiendom søker vi etter ingeniører, sivilingeniører og senioringeniører innen VVS/HVAC/Energi.

Denne stillingen er en spennende mulighet for deg som ønsker å bruke og utvikle din kompetanse innen faget VVS/HVAC/energi, oppdrags- og disiplinledelse i et godt multifaglig miljø, der vi sammen med våre kunder utvikler bærekraftige løsninger.

Det er også en fantastisk mulighet for deg som gjerne ønsker å delta i store nasjonale oppdrag så vel som regionale og lokale oppdrag – en flott variasjon der en kan få jobbet i kreative og kompetansetunge miljø.

Multiconsult har en økende oppdragsmengde, og søker flere erfarne, faglig dyktige ingeniører innen VVS og energi til spennende prosjekterings- og rådgivningsoppgaver innen både nybygg og renovering av helsebygg, laboratorier og andre installasjonstunge bygg.

Som prosjekterende ingeniør er du en del av et stort, faglig team, likesom du på oppdrag ofte har kundekontakt og samarbeider med entreprenører. Det forplikter og forutsetter systematikk, overblikk og sans for kommunikasjon.

Multiconsult deltar i prosjekter over hele landet og jobber tett med våre øvrige regioner. Du må ønske og kunne samarbeide med mange ulike typer mennesker, både internt i Multiconsult og eksternt med kunder og samarbeidspartnere.

Du kan glede deg til å jobbe i et tverrfaglig team av erfarne og høyt kvalifiserte kollegaer, hvor ditt hovedfokus vil være prosjektering, rådgivning og oppfølgning innen bygg og eiendom, og industri.

Du blir en del av et sterkt team, hvor du får gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et inspirerende samarbeid med gode kolleger. Vi håper at du har lyst og vilje til å være mentor for våre dyktige, unge ingeniører.

Stillingen vil være utfordrende og utviklende for rett person, og du skal ha lyst og evner til å jobbe på tvers av fag og geografi.

Multiconsult kan tilby spennende oppdrag med interessante og utviklende roller i et godt arbeidsmiljø med gode betingelser. Vi benytter i stor grad BIM og 3D-prosjekteringsverktøy og jobber multifaglig med modellering av bygningsinstallasjoner både internt og eksternt.

Arbeidsoppgaver:

Vi vil sammen finne de arbeidsoppgavene hvor du har størst interesse og talent innen følgende kategorier:

 • Oppdragsledelse og disiplinledelse i enfaglige og i multifaglige oppdrag
 • Overordnet systemdesign av tekniske anlegg i tidligfaseoppdrag med kostnadskalkyler
 • Planlegging, prosjektering og oppfølging i små og store VVS-oppdrag
 • Energi- og klimavurderinger
 • Bistand under bygging og ved idriftsettelse og integrasjon av tekniske anlegg
 • Bistand ved tredjepartsverifikasjoner /uavhengige kontroller
 • Oppfølging på byggeplasser
 • Teknisk byggeledelse
 • Deltagelse i markedsarbeid, tilbudsarbeid og kundepleie
 • Samhandlingsprosesser og bruk av fremtidsrettede digitaliseringsverktøy og metoder

Kvalifikasjoner

 • Utdanning fra enten universitet, høyskole eller teknisk fagskole innen VVS og energi
 • Har mellom 3 og 43 års erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring enten som entreprenør, rådgiver, byggeleder eller prosjektleder innenfor teknikkfagene
 • God kjennskap til både nasjonale og internasjonale lover, forskrifter og standarder
 • Erfaring fra tverrfaglige større oppdrag
 • Har god og dokumentert fagkompetanse
 • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk/nordisk språk

Personlige egenskaper:

 • Er faglig ambisiøs med analytiske evner
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper - vilje og evne til multifaglig samarbeid i team og oppdrag
 • Er løsningsorientert og engasjert
 • Har interesse for relasjonsbygging og kundekontakt

Høres dette interessant ut? - Da vil vi oppfordre deg til å sende en søknad til oss.

Søknadsfrist 10. januar 2019

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med seksjonsleder Ole Krogh Espensen, på tlf. 932 44 333 eller e-post ole.krogh.espensen@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: