VVS-ingeniør

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist31.05.2021

Er du nyutdannet og har ambisjoner innen VVS? Vil du bruke fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og spennende prosjekter? Vi er avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer og perspektiver, og søker nå junior VVS-ingeniører til vårt kontor i Trondheim!

BLI DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER TRONDHEIM

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. I avdeling Bygninger Midt/Nord vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 500 medarbeidere over hele landet, hvor ca. 150 har base fra Trondheim og nordover fordelt på 13 ulike seksjoner. Vi har kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

Vi har et sterkt, tverrfaglig og mangfoldig miljø som jobber med prosjekter – med stort spenn i både størrelse og faglig innhold. Blant store nasjonale prosjekter kan vi nevne Stavanger Universitetssykehus og utbyggingen av Gardermoen. I denne rollen vil du få en hektisk, men allsidig hverdag og muligheten til å påvirke, samt designe løsninger på prosjekter – både gjennom selvstendig arbeid og teamarbeid.

Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen sykehus, flyplasser, undervisningsbygg, datasenter, næringsbygg og industrianlegg. Vi vektlegger kundens behov, faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig, hvor vi støtter og heier på hverandre.

BLI MED I UTVKLINGEN AV FREMTIDENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Som junior VVS-ingeniør i COWI vil dine primæroppgaver kunne være beregning, dimensjonering, modellering og design av VVS-tekniske anlegg. Du vil også kunne jobbe med tidligfase rådgivning i samspill med byggherrer og arkitekter, samt simulering av energibruk og inneklima.

Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder.

HVEM SER VI SÅ ETTER?

Vi ser etter deg som er nysgjerrig, engasjert og ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiv og ser muligheter til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

Vi ønsker i tillegg at du har følgende egenskaper og kompetanse:

 • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innen VVS-teknikk, inneklima og/eller energiforsyning og energibruk i bygninger
 • Noe erfaring fra arbeidslivet teller positivt, men er ikke en forutsetning
 • Du er oppdatert på ny kunnskap innen fagfeltet
 • Du er en god til å skape og ta vare på relasjoner
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
 • Du viser en sterk interesse for ditt fag og tilegner deg ny kunnskap raskt
 • Du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, muntlig og skriftlig

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby:

 • Muligheten til å påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan og årlige medarbeidersamtaler.
 • Et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser. I COWI stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre.
 • Utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Moderne kontorlokaler og fasiliteter.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk for alle under 34 år.
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Søknadsfristen står angitt øverst på siden. Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig, og ber deg legge ved følgende dokumenter:

 • CV
 • Søknadsbrev
 • Karakterutskrift/vitnemål

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Kristin Følstad (Seksjonsleder VVS, Trondheim) på tlf.: 93093757 eller e-post: krfo@cowi.com, eller
Magnus Svinndal Lorentsen (Seksjonsleder VVS, Trondheim) på tlf.: 91163910 eller e-post: mglo@cowi.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: