Vil du være med og styrke Swecos brumiljø i Bergen?

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist08.02.2019

Vi vet du er flink

Som rådgiver bru er du vant til å håndtere utfordringer. Du får og tar stort ansvar i svært spennende prosjekter. Du ser helheten og løser også enkeltoppgaver. Du liker å jobbe i et fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre.

Som del av Swecos Bygg og anleggsavdeling inkluderes du i et brumiljø med høye ambisjoner og lang historie.

Hos oss vil du utvikle deg innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid i et flerfaglig miljø. Arbeidsplassen din vil være i Swecos nybygg like ved Fantoft bybanestopp, sentralt i Bergen.

Arbeidsoppgavene vil bestå av konseptstudier, skisse- og forprosjekter, prosjektering-, regulerings-, og byggeplaner for bru- og samferdselsprosjekter.

Du vil ha fagansvar og/eller prosjekteringsledelse for bru- og samferdselsprosjekter.

Dette kan du

Du er sivilingeniør eller ingeniør med erfaring som rådgivende ingeniør, entreprenør, byggherre eller fra annen relevant virksomhet.

Du er en positiv og engasjert lagspiller, er selvstendig og beslutningsdyktig.

Du kjenner til Statens vegvesens håndbøker og gjerne Sofistik, Revit, Tekla eller G-prog-beskrivelse.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du får ta ansvar i spennende prosjekter og har gode muligheter til å utvikle deg. Du blir tatt godt vare på og får jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Søk stilling

Vis flere stillinger: