Vil du skape vekst i vår engasjerte branngruppe?

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist24.11.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som leder for branngruppen blir du også en del av ledergruppen i byggavdelingen som består av VVS, Elektro, Akustikk, Bygningsfysikk, Bygg/konstruksjon, PA og Brann. I branngruppen din får du ansvar for seks medarbeidere, men vi har mål om å bli flere. Å skape vekst gjennom flere nye oppdrag og sikre oss nye, dyktige fagfolk til å gjennomføre dem, blir derfor viktige oppgaver for deg. Du får frie tøyler til å knytte nye kundekontakter, identifisere og utnytte gode forretningsmuligheter og sikre at gruppen din har slagkraft og sunn utvikling. I Sweco går trivsel og faglig utvikling hånd i hånd, og du har alle muligheter til å ta det gode arbeidsmiljøet og dine kollegers kompetanse til nye høyder.

Hos oss vil du utvikle deg. I gruppen din møter du positive og engasjerte kolleger, god stemning og en stor porsjon humor. Det er et godt utgangspunkt å bygge videre på. Branngruppen jobber tett med de andre faggruppene i avdelingen, og du får en viktig jobb med å styrke samarbeidet mellom fagene og i ledergruppen. Som initiativrik leder går du ikke av veien for å sette i gang aktiviteter du mener er nødvendige får å nå målet, og du tar ansvar for resultatene. Du er opptatt av at kollegene dine får mulighet til å ta nye karrieresteg, og legger til rette for at de får mulighet til å utvikle seg faglig og personlig.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen branntekniske fag.
  • Du har jobbet som prosjektleder og/eller prosjekteringsleder hos rådgiver eller entreprenør.
  • Du har fortrinnsvis et godt kontaktnett i markedet.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du har personal- og rekrutteringsansvar og ansvar for gruppens resultater og fremdrift.
  • Du motiverer medarbeiderne og sikrer et godt arbeidsmiljø.
  • Du følger opp rådgivningsoppdrag iht. kontrakter og avtaler.
  • Du etablerer kundekontakt og skaper nyttige nettverk.
  • Du utarbeider tilbud og er prosjekteier.

Kontaktpersoner:

Bård Eivind Steffensen

Avdelingsleder

Bard.Steffensen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: