Vice President Bygninger Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist03.09.2018

Ønsker du å lede og utvikle bransjens dyktigste eksperter innen komplekse funksjonsbygg? Har du et ønske om å være del av en markedsledende bedrift i vekst? Da har vi jobben for deg.

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG HVOR DU ER MED PÅ Å UTVIKLE BRANSJENS BESTE TALENTER

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen bygg og konstruksjon, hvor vi vektlegger høy faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. Med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg, er vi opptatt av å ivareta kundens og brukernes behov gjennom å skape kvalitet i hvert ledd.

Ettersom våre prosjekter varierer både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne dyktige ingeniører og konsulenter, som du kan være med på å videreutvikle.

DU ER AMBISIØS, NYTENKENDE OG DELER KUNNSKAP MED DINE MEDARBEIDERE

Her hos COWI ønsker vi å realisere våre ambisjoner gjennom utvikling av regionens medarbeidere og i tett relasjon med våre kunder. Dette stiller blant annet store krav til ledelses- og markedskompetanse. Vi søker nå etter en inspirerende og markeds- og nettverksorientert leder til rollen som Vice President for Bygninger Oslo. Region Oslo består i dag av 10 seksjoner, og er en av fire regioner innen forretningsområdet Bygninger, med ca. 180 av divisjonens 500 medarbeidere. Rollen rapporterer til Senior Vice President Bygninger Norge, Birgit Farstad Larsen, og vil sitte i ledergruppen til divisjonen.

Vi ser etter en person som kjenner seg igjen i flere av følgende utsagn:

 • Du har relevant høyere utdannelse
 • Du har dokumenterbare resultater fra tidligere lederroller og har vært med på å bygge prestasjonsorienterte team
 • Du har tidligere erfaring både fra prosjekt- og linjeledelse
 • Du har erfaring fra kunde, marked og salgsrelatert arbeid
 • Du har gjerne også erfaring fra bygg og entreprenørbransjen, primært fra privat sektor
 • Du har erfaring fra endringsledelse og organisasjonsutvikling.

I tillegg innehar du flere av de følgende egenskapene:

 • Du er en tydelig og samlende leder som kan utøve klokskap og fleksibilitet
 • Du fremstår som en naturlig autoritet, både som fagansvarlig og som personalleder
 • Du har kommersiell test og legning, og jobber strukturert, analytisk og målrettet
 • Du er en dyktig relasjonsbygger og en sterk kommunikator
 • Du vil raskt kunne identifisere deg med COWIs visjon og kjerneverdier

Dine oppgaver vil utover det nevnte innebære å skape god vekst og lønnsomhet for region Oslo, og du vil være med på å sørge for økt omsetning og aktivitet fra privat sektor i henhold til strategiplan. Du vil være med på å bidra til en velfungerende og motivert organisasjon, og du vil være en viktig bidragsyter divisjon Bygningers ledergruppe.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får medarbeiderne i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Birgit Farstad Larsen (Senior Vice President Bygninger), e-post: bil@cowi.com, tlf: (+47) 991 04 158

Søk stilling

Vis flere stillinger: