Vice President Bygninger - Midt/Nord

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist13.12.2018

Ønsker du å lede og utvikle bransjens dyktige eksperter innen komplekse funksjonsbygg? Har du et ønske om å være del av en markedsledende bedrift i vekst? Da har vi jobben for deg!

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG HVOR DU ER MED PÅ Å UTVIKLE BRANSJENS STØRSTE TALENTER

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen bygg og konstruksjon, hvor vi vektlegger høy faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evnen til å dele kunnskap med hverandre. Med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg, er vi opptatt av å ivareta kundens og brukernes behov gjennom å skape kvalitet i hvert ledd.

Ettersom våre prosjekter varierer både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne dyktige ingeniører og konsulenter, som du kan være med på å videreutvikle. Dette er en unik mulighet for deg som søker et forretningsmessig ansvar og som ønsker å arbeide med utvikling av lønnsomhet, kunder og organisasjon.

DU ER AMBISIØS, NYTENKENDE OG DELER KUNNSKAP MED DINE MEDARBEIDERE

I COWI ønsker vi å realisere våre ambisjoner gjennom utvikling av regionens medarbeidere og i tett relasjon med våre kunder. Dette stiller blant annet store krav til ledelses- og markedskompetanse. Vi søker nå etter en inspirerende og markeds- og nettverksorientert leder til rollen som Vice President for Bygninger Midt/Nord. Regionen består i dag av 13 seksjoner med 180 medarbeidere, og er en av fire regioner innen forretningsområdet Bygninger med totalt 500 medarbeidere i Norge. Grunnet omfang av ansvar utgjør rollen én av 2 Vice Presidents som sammen rapporterer til Senior Vice President Bygninger Norge, Birgit Farstad Larsen, og vil sitte i ledergruppen til divisjonen.

Vi ser etter en person som kjenner seg igjen i flere av følgende utsagn:

 • Du har relevant høyere utdannelse
 • Du har dokumenterbare resultater fra tidligere lederroller og har vært med på å bygge prestasjonsorienterte team
 • Du har tidligere erfaring både fra prosjekt- og linjeledelse
 • Du har erfaring fra kunde, marked og salgsrelatert arbeid
 • Du har gjerne erfaring fra prosjekter i offentlig og privat sektor
 • Du har erfaring fra endringsledelse og organisasjonsutvikling.

I tillegg innehar du flere av de følgende egenskapene:

 • Du er en tydelig og samlende leder som kan utøve klokskap og fleksibilitet
 • Du fremstår som en naturlig autoritet, både som fagansvarlig og som personalleder
 • Du har kommersiell teft, og jobber strukturert, analytisk og målrettet
 • Du er en dyktig relasjonsbygger og en sterk kommunikator
 • Du vil raskt kunne identifisere deg med COWIs visjon og kjerneverdier

Dine oppgaver vil utover det nevnte innebære å skape god vekst og lønnsomhet for region Midt/Nord, og du vil være med på å sørge for økt omsetning og aktivitet i henhold til strategiplan. Du bidrar til en velfungerende og motivert organisasjon, og du vil være en viktig bidragsyter divisjon Bygningers ledergruppe.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får medarbeiderne i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 13. desember 2018

Arbeidssted: Trondheim

Kontaktperson: Birgit Farstad Larsen (Senior Vice President Bygninger), e-post: bil@cowi.com, tlf: (+47) 991 04 158.

Søk stilling

Vis flere stillinger: