Vibecke Hverven har startet som partner i Considium Consulting Group. Foto: Considium Consulting Group

Vibecke Hverven til Considium Consulting Group

Vibecke Hverven har fra januar startet som partner i konsulentselskapet Considium Consulting Group.

Daglig leder Arne Martin Nytrøen i Considium Consulting Group ønsker Hverven velkommen til selskapet.

– Vi setter stor pris på å få Vibecke med som en spiller som styrker kjernekompetansen; implementering av strategi, resultatstyring og utvikling av ledere og team i tillegg til at hun har ytterligere kompetanse, sier Nytrøen i en pressemelding.

Vibecke Hverven har mer enn 20 års ledererfaring hvorav 12 år som øverste leder rapporterende til et styre. Hun har vært adminstrerende direktør i SWECO i Norge, og har også ledererfaring fra Statkraft engineering, DNV GL Energy og OBOS Prosjekt.

Considium Consulting Group et selskap bestående av 22 rådgivere og selskapet ble etablert for 35 år siden.

Vibecke Hverven sier hun valgte Considium Consulting Group fordi de er forretningsorienterte i sin rådgivning.

– Resultatledelse og resultatsikring er kjernekompetansen og den røde tråden i selskapets rådgivning. Selskapets benyttede metoder er enkle, tydelige og effektive for at målsetninger innfris og resultater skapes for kundene, sier Hverven.

Hun peker på at hun er opptatt av direkte og åpne relasjoner basert på verdighet og tillit.

– Å utøve medarbeiderskap innebærer å ta ansvar for arbeidsoppgaver, arbeidskolleger og arbeidsgiver. Godt medarbeiderskap basert på medvirkning og frihet med ansvarstaking er min kjepphest, legger hun til.

– Ledere opererer i en kompleks verden. Vår erfaring er at enkle metoder og virkemidler sammen med engasjement og involvering er den beste måten å håndtere kompleksitet på, uttaler Nytrøen.