Arnstein Repstad kunne tirsdag morgen åpne Arctic Entrepreneur 2019. Foto: Ådne Homleid

- Vi trenger god forutsigbarhet

Tirsdag morgen kunne styreleder Arnstein Repstad (Repstad Anlegg) i MEF sparke i gang Arctic Entrepreneur 2019 på The Qube. I sin åpningstale understreket han viktigheten av god forutsigbarhet for medlemsbedriftene.

- Det kanskje aller viktigste for oss i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) er god forutsigbarhet i forhold til oppgavene som løses og som kommer. Skal vi få til gode løsninger og en god flyt i utbyggingen må myndighetene og næringen sammen gjøre hverandre gode, slik at vi kan bygge en effektiv og god infrastruktur, sier Repstad.

Han peker også på at det er meget viktig å ha et godt forhold mellom de ulike ledene i næringen.

- Vi er avhengig et godt samarbeid – det er ingen som kan løse alle oppgavene alene - blant annet ser vi dette innen klimaarbeidet, legger Repstad til.

Arctic Entrepreneur har blitt arrangert siden 1981, frem til for fem år siden som Anleggsdagene. I år, som i fjor, forventer arrangøren stor deltakelse på arrangementet. Rundt 1.650 personer er ventet å komme, der det er lagt opp til et bredt faglig program – i tillegg til et utstillerområde som teller 112 utstillere.

- Alle skal få dekket sine interessefelt her, mener Repstad.