Vi styrker oss innen ingeniørgeologi – er du vår nye kollega?

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke .

Stillingen inngår i Veidekke Anlegg, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Årlig omsetning er på NOK 4,6 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 1 250 ansatte, hvorav 750 fagarbeidere og 500 funksjonærer.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeViken
Søknadsfrist28.06.2020

Veidekke ønsker å styrke fagkompetansen innen ingeniørgeologi grunnet økning i totalentreprise og kontrakter der det er behov for denne fagkompetansen.

Prosjektet UDK01 Bergtunnel og dagsone Skogertunnelen inngår i InterCity-utbyggingen på Østlandet, som er Norgeshistoriens største samferdselsprosjekt. Kontrakten består av seks kilometer lang bergtunnel gjennom Strømsåsen samt 300 meter dagsone, som vil koble tunnelen til eksisterende spor. Med tilhørende tverrslags- og evakueringstunneler skal Veidekke bygge til sammen 10,8 kilometer tunnel og utføre ca. 165 000 kvadratmeter kontaktstøp mot fjell for å sikre tunnelen mot vann og frost.

Vi har behov for en dyktig ingeniørgeolog til å styrke oss i dette arbeidet.

Arbeidsoppgaver

Som ingeniørgeolog vil du på Drammensprosjektet hovedsakelig være kontrollingeniør. Det betyr at du vil ha oppfølging av tunneldrift, utføre sikkerhetsvurderinger på både permanente og midlertidige arbeidssikringer og utføre injeksjonsoppfølging i prosjektering og under produksjon. I tillegg vil du ha ansvar for dokumentasjon av ingeniørgeologiske forhold i Bever mapping samt kartlegging i henhold til Q-metoden. Du vil også være en bidragsyter i andre stabs- og driftsroller, samt anbudsregninger på andre prosjekter.

Det er en variert arbeidsdag som består av en god blanding inne- og utearbeid. Du må involvere deg aktivt mot drift for å sikre at vi sammen finner de beste løsningene.

Du vil være med i en turnusordning på vårt prosjekt.

Kvalifikasjoner

Du kan være nyutdannet ingeniørgeolog (bachelor-/mastergrad), eller ha noen års erfaring fra anleggsbransjen. Det viktigste for oss er uansett at du er faglig interessert og nysgjerrig, og innstilt på å jobbe der prosjektene er. Det betyr i praksis at du kan få hele Norge som arbeidsplass. Du må kunne beherske et av de skandinaviske språkene både muntlig og skriftlig.

Profil

Du er en typisk lagspiller, som samtidig er strukturert, praktisk anlagt, initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Det vil du raskt legge merke til.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye kollega blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her, ikke bare du, men vi også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar inn i et prosjekt. Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi over 15 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Søknadsfrist er 28. juni, men vi innkaller aktuelle kandidater fortløpende.

Kontaktperson

Tone Kringstad

HR Forretningspartner

Telefon 900 95 197

Søk stilling

Vis flere stillinger: