Vi søker prosjektledere som brenner for digitalisering!

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag ca. 300 ansatte, de fleste med master-/bachelorgrad innen bygg-/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for byggherrer/prosjekteiere i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

For tiden bidrar vi i prosjekter som Kampflybasen Ørland, Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum, ny Storbylegevakt Oslo, Politiets nasjonale beredskapssenter, Follobanen samt flere utdannings- og idrettsbygg, skoler og barnehager.

Firma ÅF Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist04.01.2019

ÅF Advansia ønsker å være i førersetet når det gjelder å drive frem den digitale utviklingen i byggeprosjekter. Vi søker derfor prosjektledere med høy IT-kompetanse samt et genuint ønske om å være med å bidra til å utvikle og implementere nye systemløsninger som forenkler arbeidsprosesser. Du vil få muligheten til å «eie» og drive fremtidige digitaliseringsapplikasjoner rettet mot byggeprosjekter. Stillingen kombinerer utviklingsarbeidet med praktisk anvendelse som prosjekt- eller byggeleder i komplekse byggeprosjekter.

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og dedikert prosjektleder og ønsker å bidra til videre utvikling av ÅF Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot. I tillegg er det viktig at du evner å drive selvstendige prosjekter ute hos kunden, at du raskt setter deg inn i nye systemer og lett tilpasser deg kundens organisasjon.

Ønsket kompetanse

  • Bachelor/Master/Sivilingeniørsutdanning er et krav
  • God erfaring med byggeprosjekter generelt og prosjektering i Revit spesielt
  • Stor interesse for automatisering og digitalisering av arbeidsprosesser
  • God systemforståelse med kunnskap om BIM og databaser.
  • Du har gjerne arbeidet med tekniske systemer innen vvs, elektro eller automasjon, men også bygningsteknisk kompetanse kan være aktuelt
  • Du er sterk på organisering og har en intuitiv tankegang for systematikk
  • Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig, samtidig som du har høy fokus på god og tydelig kommunikasjon

Vi tilbyr deg

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, få utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, høy grad av fleksibilitet, rom for kompetanseutvikling og fri i romjul og påske.

Kontaktpersoner:

Hilde Bohinen

Rekrutteringsansvarlig

97719457

hilde.bohinen@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: