Vi søker geoteknikere til Norconsult i Bodø

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 400 medarbeidere som er stasjonert på 113 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Firma Norconsult
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist28.06.2020

Norconsult i Bodø søker yngre og erfarne geoteknikere!

Er du engasjert, kunnskapsrik og har erfaring innen faget geoteknikk? Vi søker deg som vil være med å styrke opp vårt geotekniske miljø. Hos oss vil du få meningsfulle oppgaver og utfordringer.

Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av 32 sivilingeniører ved vårt hovedkontor i Sandvika, samt omtrent like mange ved flere av våre kontorer rundt omkring i Norge. I Bodø har vi to geoteknikere. I tillegg har vi 18 geoteknikere i Sverige og egne feltavdelinger med borerigger og laboratorium i Molde og Gøteborg.

Geoteknikk i Norconsult har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, flyplass, kontor- og næringsbygg, industriutbygging, havner og kommunaltekniske anlegg.

Vi søker både yngre og erfarne sivilingeniører/ingeniører til vårt kontor i Bodø. Du vil få muligheten til å være med i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i å bygge et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver.

Norconsult i Bodø har ca. 85 medarbeidere og utfører tverrfaglige ingeniørtjenester innenfor både arkitektur, landskap, byggeteknikk, brannteknikk, tekniske fag, samferdsel, plan, VA, miljø og prosjektadministrasjon. Bodø-kontoret har en god blanding av både yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også spisskompetanse innenfor flere sentrale fagfelt. Vi holder til i nye og moderne lokaler i Bodø sentrum.

Vi har stor tilgang på geotekniske oppdrag og ønsker derfor å øke kapasiteten ytterligere innen dette fagfeltet i Region Nord.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

I hovedsak geoteknisk prosjektering og rådgiving i bygg og anleggsprosjekter på oppdrag for offentlige etater, entreprenører og private utbyggere.

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant høyere utdanning (MSc.) innen geoteknikk.
 • Har relevant praksis, men nyutdannede vil også være aktuelle.
 • Behersker aktuelle beregningsverktøy.
 • Har god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk.
 • Er faglig ambisiøs med gode analytiske evner.
 • Har gode samarbeidsevner samt evne til selvstendig problemløsning.

Hos oss får du:

 • Ansettelse i Norges største rådgivende ingeniørfirma og en av landets mest attraktive arbeidsgivere for teknisk utdannede personer.
 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag.
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger.
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat.
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift.
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser.
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsending av søknad:

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne avdelingsleder Erling Solheim, telefon 45 40 47 87.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Vis flere stillinger: