Vi søker fagingeniører til storprosjekt i Narvik

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist02.02.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har inngått en rammeavtale med Forsvarsbygg for byggeledelse ved Evenes flystasjon, som skal utvikles til en fremskutt base for kampfly og base for maritime overvåkningsfly. Hele anlegget er plassert ved den sivile flyplassen Harstad-Narvik Lufthavn. Nå søker vi erfarne fagingeniører for fagene VVS og Betong som kan ta ansvar for at våre tjenester leveres med riktig kvalitet til rett tid og kostnad. Stillingene er i utgangspunktet faste, men det er også aktuelt med prosjektansettelser av ett til to års varighet, med mulighet for forlengelse. Innleie som underkonsulent er også aktuelt.

Hos oss vil du utvikle deg. Jobben krever initiativ, ansvarlighet og gode lederevner. For å levere den kvaliteten som kreves må du har god kontroll på planlegging og møte utfordringer med pågangsmot. Stillingen innebærer et utstrakt samarbeid og kunnskapsdeling. Som stødig og rasjonell ressursperson vil du være en verdifull støttespiller for teamet ditt.

På basen er det bygget nye kontorlokaler og nytt anleggshotell. Sweco vil ha til sammen ca. 15 byggeledere/fagingeniører/KU på Evenes flystasjon frem til ca. 2024, med opptrapping og nedtrapping av personell i henhold til pågående entrepriser. Du vil jobbe på store prosjekter i team med byggeledere og andre dyktige fagingeniører innenfor et lite anleggsområde.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du utfører byggeledelse/ faglig innspill til byggeleder
  • Du gir teknisk bistand til byggeleder for entrepriser i henhold til NS 8407, 8405 og 8406.
  • Du vil som regel arbeide i team sammen med byggeleder Bygg eller byggeleder Infra.
  • Du bidrar til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor relevant fagfelt. Lang, relevant erfaring kan kompensere for utdanning.
  • Du har minimum fem års erfaring som fagingeniør.
  • Du har erfaring med fremdriftsoppfølging og ferdigstillelsesprosess.
  • Du har erfaring med komplekse bygg og grensesnitt mot andre aktører.
  • Du må være norsk statsborger og snakke og skrive flytende norsk.

Kontaktpersoner:

Liv Hilde Alm

+47 975 12 301

livhilde.alm@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: