Vi søker dyktige grunnarbeidere og anleggsgartnere

Trym er et eiendoms- og entreprenørkonsern med Trøndelag som hjemmemarked. Vi er 180 ansatte, og har store vekstambisjoner innenfor forretningsområdene Bolig, Næring, Bygg og Anlegg.

Trym Anlegg utfører et bredt spekter av anleggstjenester for private og offentlige byggherrer. De fleste prosjektene utføres som totalentrepriser, og Bane NOR og øvrige Trym-selskaper er blant våre største kunder. Trym Anlegg har 68 ansatte, hvorav 23 er funksjonærer og 45 er produksjonsansatte innen vei- og anleggsfaget og maskinførerfaget.

Firma Trym Anlegg
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist06.06.2021

Trym Anlegg er en bedrift i sterk vekst, og på grunn av økende oppdragsmengde ønsker vi å forsterke laget. Vi søker derfor etter flere dyktige grunnarbeidere til ulike typer anleggsoppdrag.

Er det deg vi søker etter? 

Vi søker deg som har yrkesstolthet, liker å jobbe i team og i tillegg bidrar til et godt arbeidsmiljø. Følgende kompetanse og erfaring må være på plass:

  • fagbrev innenfor vei- og anleggsfaget, anleggsgartnerfaget eller andre relevante fagområder
  • relevant bransje-erfaring (relevant erfaringsbakgrunn kan eventuelt oppveie for manglende fagbrev)
  • gjerne ADK-sertifikat
  • stor bevissthet omkring helse, miljø og sikkerhet
  • gode referanser

Hvorfor skal du jobbe i Trym? 

I Trym blir du en del av et solid selskap med forutsigbar ordrebok, høy fagkunnskap og et arbeidsmiljø som kjennetegnes av ansatte som trives og er stolte av jobben de gjør. Arbeidshverdagen preges av godt samarbeid og samhold, samt sterkt fokus på HMS og kvalitet på utført arbeid. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktpersoner:

Geir Olav Lyngstad

Faglig leder, Vei- og anleggsfaget

48845663

geir.olav.lyngstad@trym.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: