Markedssjef i Ventistål AS, Nina Selboskar, er godt fornøyd med at mange bransjefolk er samlet på Ventistål Arena i Quben på Gardermoen.

Ventistål Arena samler mange på Gardermoen

Torsdag og fredag denne uken samles totalt 450 folk til Ventistål sitt store bransjetreff på Quben på Gardermoen.

I 2017 arrangerte Ventistål bransjetreffet VVS Arena, da i samarbeid med moderselskapet Brødrene Dahl. I år står de for treffet alene.

–I år er temaet bærekraftige systemløsninger, blant annet hvordan man kan spare energi og oppnå en avfallsfri byggeplass, sier markedssjef Nina Selboskar i Ventistål AS til Byggeindustrien.

Leverandører

Det er hovedsakelig leverandører av ventilasjon, varme og kjøling, verktøy, festemidler og teknisk isolasjon – både landbasert og offshore som er samlet på Quben torsdag og fredag.

–Våre største leverandører er på plass her. Ventistål Arena skal være et møtepunkt mellom leverandørene og kundene våre, da vi mener at det er viktig at folk i bransjen treffes for faglige utvekslinger, sier Selboskar.

Hun forteller at selskapet ser et stadig større fokus på bærekraftige systemløsninger.

–Det gjelder både med tanke på kravspesifikasjoner og produktutvikling. Her på Quben samler vi leverandørene våre for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, entreprenører for øvrig og byggherrer til årets store treff for bransjen, sier markedssjefen.

Slår sammen bransjetreff

–Blir Ventistål Arena et årlig treff?

–Nei, planen vår er å sy sammen Ventistål Arena 2021 med Fasade 2021. Det blir for utfordrende å arrangere to store separate messer. Dessuten tror jeg at leverandørene våre vil sette pris på å møtes på tvers av fagfeltene. Vi har heller ikke avgjort når og hvor i 2021 det store bransjetreffet skal arrangeres, sier Selboskar.

Ventistål Arena samler i år 32 utstillere (se noen av dem i egen bildekarusell).

–I morgen holdes blant annet foredraget «Fem ting du trenger å vite om fremtiden», «Bærekraft i byggenæringen» og «Bærekraft på villspor». Et av målene vi har for bransjetreffet er å skape en festivalstemning, og i kveld blir det fest med underholdning, sier Selboskar.