Venter storinnrykk på hyttemessa

- Utstillingshallen på Norges Varemesse er fylt til randen. Vi har ikke mer plass å tilby. Responsen har rett og slett vært fantastisk, og publikum kan virkelig glede seg, sier daglig leder i Hytte2011, Tore Bjørnstad.

 

Hyttemessen på Lillestrøm 7.-10. april blir årets happening for alle hytteinteresserte. De store aktørene i det norske hyttemarkedet, slike som Sunwind, Gausdal Landhandleri, Hyttebutikken og Saltdalshytta har lenge vært klare for årets messebegivenhet. Utstillingen var fullbooket allerede i januar.

Stor bredde
- Vi er veldig fornøyd med at de store aktørene i norsk hytteliv satser på HYTTE2011. For publikum er det også viktig at messen vil ha stor bredde. Jeg tror knapt det er noe felt innenfor norsk hytteliv som ikke blir representert på HYTTE2011. Enten du er hyttedrømmer som snuser på en passe tomt, eller du skal fornye hytta med nye møbler, vil du finne svar på denne messen. Her er alt fra de minste til de største aktørene, sier en fornøyd Tore Bjørnstad.

Tre messer samtidig
Hyttemessen arrangeres parallelt med den populære Villmarksmessen og Hagemessen. Kombinasjonen vil være ideell for titusener av friluftsinteresserte.

- Hyttefolk er jo så i si per definisjon friluftsinteresserte mennesker og det tallrike publikumet på Villmarksmessen er for en stor del også hytteeiere. Kombinasjonen kan vel knapt bli mer perfekt, tror Bjørnstad.

Spente utstillere
Også de 130 utstillerne har store forventninger til messa.

- HYTTE2011 på Lillestrøm blir utvilsomt en viktig messe for oss i Hyttetorget. Vi forventer godt besøk og er spente på å se effekten av at disse messene arrangeres samtidig. Messer er en sentral arena for oss som en av de største leverandørene i hyttebransjen, sier daglig leder i Hyttetorget, Bengt Larsen.