Veivoktere Trondheim

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 5,2 milliarder (2019).

Firma Veidekke Industri
FylkeTrøndelag
StedTrondheim og omegn
Søknadsfrist07.05.2020

Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Veidekke Industri ser frem til å drive vedlikeholdet på riksveiene fra Oppdal i sør til Levanger i nord, gjennom Trondheim og Stjørdal mot svenskegrensen. Vi ser derfor etter dyktige veivoktere som vil være med å holde god standard på veiene i Trøndelag.

Arbeidsoppgaver

Ute på veien er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men også anbefaler oss for andre.

Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid.

Andre oppgaver vil være:

  • Utføre og dokumentere oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver
  • Delta i den daglige produksjonen
  • Vedlikehold av maskiner og utstyr
  • Delta i vaktordning

Kvalifikasjoner
Du er en dyktig fagarbeider med god kunnskap om vei og veivedlikehold, men vi er også interessert i å høre fra deg som erfaring fra lignende oppgaver innen andre bransjer. Som person er du initiativrik og handlekraftig og omgjengelig samt serviceinnstilt og fleksibel. Har du erfaring fra vinterdrift av vei er det et stort pluss. Stillingen krever at man er med i en vaktordning, så det vil være fordelaktig at du har nærhet til kontraktsområdet Oppdal – Trondheim – Stjørdal – Levanger.

I tillegg har du:

  • Gjerne førerkort klasse C
  • Maskinførerbevis
  • Trygg databruker
  • Du behersker et av de skandinaviske språkene, skriftlig og muntlig

Profil

Vi ser etter deg som liker å samarbeide med ulike typer mennesker, er lærevillig og flink til å lære andre. Du er selvstendig og opptrer lojalt ovenfor arbeidsgiver og kunde. Du har også fokus på å finne og bruke riktige løsninger på en effektiv måte, og er fleksibel med hensyn til arbeidstid og oppgaver.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver eneste dag - slik at alle kommer hjem like hele som da de kom på jobb.
Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og du må også kunne stå for disse.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi tilbyr mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp.

Vi har lønn etter tariff, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Sammen med alle andre i Veidekke vil du få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Base for kontrakten er vårt kontor i Trondheim.

Kontaktperson

Kjell Otto Bragstad

Telefon 977 47 097

Søk stilling

Vis flere stillinger: