Veivokter med fagbrev - Kongsvinger

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Industri
FylkeHedmark
StedKongsvinger
Søknadsfrist01.03.2018

Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Veidekke Industri søker en veivokter med fagbrev som anleggsgartner til vår kontrakt på Kongsvinger som vil være med på å holde god standard på veiene i Eidskog, Kongsvinger og Nord- og Sør-Odal.

Arbeidsoppgaver

Ute på veien er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men også anbefaler oss for andre.

Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid.

Andre oppgaver vil være:

  • Dokumentasjon og oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver
  • Registrering av avvik på eller ved vei
  • Ansvar for egen vei rode
  • Ansvar for å koordinere og følge opp underentreprenører

Kvalifikasjoner

Du er en dyktig fagarbeider med god kunnskap om vei og veivedlikehold. Som person er du initiativrik og handlekraftig, utadvendt og omgjengelig samt serviceinnstilt og fleksibel. God lokalkunnskap er en fordel, det samme er erfaring fra vinterdrift av vei. Stillingen krever at man er med i en vaktordning, og det er derfor en fordel at du bor i distriktet.

I tillegg har du:

  • Fagbrev som anleggsgartner
  • Førerkort klasse C
  • Gode datakunnskaper
  • Erfaring fra tilsvarende bransjer
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som liker å samarbeide med ulike typer mennesker, men samtidig er selvstendig, trygg og selvgående ute på veien. Du har også fokus på å finne og bruke riktige løsninger – både for kunden og for Veidekke. Vi forutsetter at du har god lokalkunnskap, og er fleksibel med hensyn til arbeidstid og oppgaver. Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver eneste dag - slik at alle kommer hjem like hele som da de kom på jobb.

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og du må også kunne stå for disse.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med lønn etter tariff og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Vi ønsker at du som søker legger ved CV, vitnemål og attester.

Base for kontrakten er vårt kontor på Kongsvinger. Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å henvende deg til anleggsleder Kjetil Bjørnerud, tlf. 458 61 281.

Søk stilling

Vis flere stillinger: