Veivokter Kongsvinger

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeHedmark
StedKongsvinger
Søknadsfrist07.07.2019

Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Veidekke Industri søker deg som vil være med på å holde god standard på veiene i Kongsvinger og omegn.

Arbeidsoppgaver

Ute på veien er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men også anbefaler oss for andre.

Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid.

Andre oppgaver vil være:

  • Utføre og dokumentere oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver
  • Delta i den daglige produksjonen
  • Vedlikehold av maskiner og utstyr
  • Delta i vaktordning

Kvalifikasjoner

Du er en dyktig fagarbeider med god kunnskap om vei og veivedlikehold. Som person er du initiativrik og handlekraftig og omgjengelig samt serviceinnstilt og fleksibel. God lokalkunnskap er viktig. Har du erfaring fra vinterdrift av vei er det et stort pluss. Stillingen krever at man er med i en vaktordning.

I tillegg har du:

  • Gjerne førerkort klasse C
  • Maskinførerbevis
  • Gode datakunnskaper
  • Erfaring fra tilsvarende bransjer
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Selvstendig og villig til å ta ansvar

Profil

Vi ser etter deg som liker å samarbeide med ulike typer mennesker, er lærevillig og flink til å lære andre. Du har også fokus finne og bruke riktige løsninger. I tillegg håper vi du har god lokalkunnskap, og er fleksibel med hensyn til arbeidstid og oppgaver.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver eneste dag - slik at alle kommer hjem like hele som da de kom på jobb.

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og du må også kunne stå for disse.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med lønn etter tariff og gode pensjons- og forsikringsordninger. Base for kontrakten er vårt kontor i Kongsvinger.

Har du ytterligere spørsmål, ta kontakt med prosjektleder Roy Nannings på mobil 407 61 939.

Søk stilling

Vis flere stillinger: