Veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist02.02.2020

Vil du være med å planlegge tryggere veier?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Molde blir du et verdifullt tilskudd til et rådgivermiljø som alltid prøver å finne de beste bærekraftige løsningene for våre kunder. Hos oss vil du få ansvarsfulle og varierte oppgaver i spennende infrastrukturprosjekter. Vi søker deg som tar ansvar og initiativ, er opptatt av faglig utvikling samtidig som du har fokus på forretningsmessige mål. Du liker å jobbe i team der du deler av din kunnskap og bidrar til å løfte andre frem.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter for å videreutvikle det sterke veiplanleggingsmiljøet i Sweco. Du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter sammen med dyktige, hyggelige og engasjerte kolleger som hjelper hverandre og strekker seg langt for å utvikle gode kunderelasjoner. Stillingen gir deg gode muligheter til å ta nye steg fremover innen dine interessefelt og fagområder. Vi søker deg som tar ansvar og tar initiativ. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål i tillegg til at du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine arbeidsoppgaver

Du vil bli engasjert i prosjektering og prosjektledelse eller som fagressurs i lokale prosjekter og oppdrag andre steder i landet. Der vil du bidra med kreative, bærekraftige og gode forretningsmessige løsninger.

Dette kan du

  • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen samferdsel.
  • Du kan gjerne ha erfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
  • Du behersker relevante programvarer og har interesse for modellbasert prosjektering.
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk.

Kontaktpersoner:

Jan Gunnar Simonhjell

Avdelingsleder

975 523 34

Jan.Simonhjell@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: