Veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist23.06.2019

Er du klar for å vise vei i Ski?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som senior veiplanlegger i Ski blir du en del av et Sweco-kontor i sterk vekst og med store ambisjoner. Du vil bli kollega med over 100 hyggelige og dyktige fagfolk som arbeider med å finne de beste bærekraftige løsningene innen byggeteknikk, elektro, VVS, samfunnsplanlegging, vei, vann- og avløpsteknikk og prosjekt- og byggeledelse. Du vil få en viktig rolle i våre prosjekter, og bli tatt godt i mot av ni veiplanleggere i freshe lokaler like ved Ski stasjon – kun en 25minutters togtur fra Oslo S. Vi søker deg som tar ansvar og setter i gang ting. Du er god til å samarbeide og motiveres av faglig utvikling, samtidig som du liker oversikt og gode planer. Du viser engasjement og stabilitet, også i krevende situasjoner.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull bidragsyter for å videreutvikle det sterke vei-miljøet i Sweco. Vi har nok å henge fingrene i, og du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter på Østlandet. Vi er blant annet engasjert i store oppdrag knyttet til Bybanen i Bergen, E39 ved Mandal og E6 langs Mjøsa, men også små og mellomstore prosjekter lokalt til kontoret. Stillingen kan tilpasses din kompetanse i tråd med kontorets behov, og du vil i høy grad kunne påvirke din egen hverdag.

Dine arbeidsoppgaver består blant annet av:

Gjennom prosjektering, prosjektledelse og som fagansvarlig vil du bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i prosjektene lokalt og andre steder i landet.

  • Prosjektering
  • Prosjektledelse
  • Fagkontroller og fagansvar
  • Disiplinledelse
  • Anbudsprosesser, beskrivelse og kontrahering
  • Kompetanseheving av enheten og vei-miljøet

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør/ingeniør innen samferdsel.
  • Du har helst minst 5 års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller offentlig virksomhet
  • Det er en fordel om du behersker relevante programvarer som Novapoint, G-prog, AutoCad mm. og har interesse for modellbasert prosjektering.
  • Du må kjenne til relevant grunnlag for vei-prosjektering og - bygging, eksempelvis Statens Vegvesens håndbøker og kommunale normer.

Kontaktpersoner:

Håvard Bratland Karlsen

Gruppeleder Infrastruktur

+47 928 43 124

haavard.bratland.karlsen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: