Veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist04.03.2019

Vil du være med å bygge Norges nye storregion?

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du får ta ansvar i spennende prosjekter. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et bredt tverrfaglig miljø som jobber tett sammen. Arbeidsmiljøet er hyggelig og motiverende, og vi legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner.

Som del av vår satsing i Viken får du være med på å bygge fremtidens Norge. Våre tre avdelinger i Sarpsborg, Ski og Lillestrøm slåes sammen til én. Vi tror nemlig dyktige hjerner jobber bedre sammen. Du vil bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i våre prosjekter, både lokalt og andre steder i landet. Arbeidssted for denne stillingen er i Ski.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og bredt fagfelt. Du er, som oss, opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Det er fint om du har god evne til samarbeid, er initiativrik og evner å bygge relasjoner og skape nettverk. At du ikke er redd for å påta deg ansvar for store prosjekter.

Som del av Swecos vei-team vil du bidra til videre vekst og utvikling.

Du vil i stor grad skape din egen hverdag. Stillingen tilpasses din kompetanse og våre behov i stunden.

Typiske arbeidsoppgaver kan for eksempel være prosjektledelse, fagansvar, prosjektering, anbudsbeskrivelse, oppfølging i byggetid og kompetanseoverføring.

Sweco har infrastrukturprosjekter i ulike størrelser, grad av tverrfaglighet og kompleksitet. Både prosjekter som løses lokalt, og store prosjekter som løses på tvers av kontorer både nasjonalt og internasjonalt. Veifaget er premissgiver for mange av disse prosjektene, hvilket gjør dette til en svært morsom stilling med mye ansvar.

Dette kan du:

  • Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen samferdsel
  • Du er godt kjent med Novapoint, AutoCad, G-prog, NS3420, Prosesskode, Statens Vegvesens håndbøker, andre relevante håndbøker, normer og standarder for planlegging og bygging av infrastruktur.
  • Du har minst 2-3 års relevant erfaring.
  • Du har erfaring fra rådgiver, byggherre eller entreprenør

Kontaktpersoner:

Håvard Bratland Karlsen

Gruppeleder Infrastruktur

+47 928 43 124

Søk stilling

Vis flere stillinger: