Veidekke skal bygge for Starco på Gardermoen

Veidekke Logistikkbygg har fått i oppdrag av Olav Thon Eiendom (Gardermoen Park AS) å oppføre av et nytt sentrallager på Gardermoen for dekkleverandøren Starco.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 180 millioner kroner uten merverdiavgift.

- Vi er veldig glad for at Olav Thon Eiendom har valgt oss som entreprenør for enda et stort logistikkprosjekt. Dette er et oppdrag som passer perfekt for vår satsning på utvikling, spesialisering og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på prosjektet og ser frem til å gjennomføre byggeprosessen sammen med Starco og Olav Thon, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS i en pressemelding.

Bygget blir på totalt cirka 23.000 kvadratmeter BTA og skal oppføres på Gardermoen i Ullensaker kommune. Hele eiendommen er på 40 mål, og blir det største logistikkbygget for dekk og felger i Norge. Det er lagrene til Starco på Østlandet som nå blir samlet i det nye lager- og logistikkbygget på Gardermoen. I bygget vil også DekkTeam-kjeden få sitt nye hovedkontor i bygget og prosjektet omfatter også et dekkverksted.

Byggearbeidene starter opp i høst og prosjektet skal stå ferdig i løpet av første halvår 2022.