Veidekke Bane søker lærlinger for 2020

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist14.02.2020

Norge trenger folk som kan bygge fremtiden! Det er ikke lett å bestemme seg for hva man vil bli, eller å forutse hvor det vil være behov for arbeidskraft i fremtiden. Jernbanen er et satsningsområde i Norge og som signalmontør-, energimontør- eller banemontørlærling vil du få et fagbrev innenfor et spennende yrke. Det at du i tillegg kan bidra til å skape varige og nyttige verdier, gjør en lærlingstilling i Veidekke til et spennende og givende karrierevalg.

I Veidekke verdsetter vi involvering og teamarbeid. Vi har høyt fokus på fagkompetanse og som lærling hos oss blir du fulgt opp tett av fagansvarlig og instruktør i samarbeid med Opplæringskontoret på veien til et fagbrev.

Arbeidsoppgaver

Som lærling skal du opparbeide deg mest mulig erfaring og kompetanse innen ditt fag frem til fagprøven tas

  • Utføre arbeid innen fornyelse, drift og vedlikehold av jernbane
  • Deltakelse i andre drifts- og vedlikeholdsoppdrag etter behov

Kvalifikasjoner

Energimontør og signalmontør:

  • Bestått VG1 Elektrofag og VG2 Elenergi

Banemontør:

  • Bestått VG1 Bygg- og anleggsteknikk og VG2 Anleggsteknikk

Det vil ved oppstart av læretiden bli lagt en plan for raskt å sikre at alle lærlinger får den sikkerhetsopplæringen de mangler fra skole.

Profil

Du trives best med en arbeidsdag i friluft med et selvstendig og humørfylt arbeidslag. Våre medarbeidere jobber strukturert og trives med å jobbe sammen med andre. Vi ønsker også at du er nøyaktig og har fokus på sikkerhet og systematikk. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag. For å bli lærling hos oss, må du også være punktlig og du må synes det er gøy med utfordringer, lære og utvikle deg og levere godt faglig arbeid.

Vi tilbyr

Om du blir en av våre nye lærlinger, blir du en del av et team som har det gøy på jobben. Du arbeider turnus med 7 dagers uke og har 7 dager fri. Prosjektene våre er der hvor jernbanen kjører og du vil derfor ha mulighet til å se mye av landet.

Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av og i vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her ikke bare du, men også vi lærer mest og best – i samspill med alle de som bidrar i et prosjekt.

Som lærling hos oss får du en solid utdannelse med gode framtidsutsikter i et trygt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø. Det er fortløpende opptak til stillingene.

For spørsmål om et av fagene kontakt:

Banemontørfag: Ole Kristian Fløystad, mobilnr. 993 80 532

Signalmontørfag: Tore Andre Strand, mobilnr. 934 52 734

Energimontørfag: Ole Johnny Hvitås, mobilnr. 930 36 717

Søk her

Vis flere stillinger: