Vegplanlegger

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist01.06.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I infragruppen i Kristiansand er vi ti medarbeidere. Vi er en del av et kontor med totalt 54 medarbeidere fordelt på fag som prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, HMS/SHA, dam/kraftverk/flom, byggeteknikk, uavhengig kontroll, brann, bygningsfysikk, miljø, takst/tilstand, FDVU, vei, VA og arealplanlegging. Kundene er industribedrifter, vannkraftselskaper, private utbyggere, entreprenører og offentlig sektor. Vi har også kontor i Grimstad, Mandal og Flekkefjord.

Hos oss vil du utvikle deg. Nå søker vi en omgjengelig vegplanlegger som samarbeider godt med kunder og kolleger for å finne de beste løsningene for kundene. Infragruppen dekker vei, VA og arealplanlegging, og er en forholdsvis ung gjeng. Arbeidsmiljøet er preget av godt samarbeid og utstrakt kunnskapsdeling. Som rådgiver er du vant til å ta initiativ og ta ansvar for resultat, og du er åpen for nye ideer og ny kunnskap. Du blir en sentral ressurs for å følge opp kunder og prosjekter, utvikle kundeporteføljen og styrke den faglige kompetansen i gruppen.

Vi ser store muligheter for å sikre oss flere oppdrag der vi kan bidra til å forme fremtidens byer og samfunn, og vi har satt oss høye mål om å bygge et vinnerlag med Sørlandets dyktigste og mest kundenære infrastrukturmiljø.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør innen vegplanlegging eller tilsvarende.
  • Det er ønskelig at du har erfaring fra rådgiver, entreprenør og/eller offentlig.
  • Du er en aktiv bruker av Novapoint og Autocad og gjerne G-prog beskrivelse, og du har god kunnskap om Statens vegvesens håndbøker.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Rådgivning og prosjektering på prosjekter for private og offentlige kunder.
  • Produksjon av planer og arbeidsgrunnlag, både tegningsbasert og modellbasert
  • Du løser sammensatte oppgaver og bidrar med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger innen fagfeltet ditt i prosjekter.
  • Du driver aktiv erfarings- og kunnskapsdeling.

Vi ser fram til å høre fra akkurat deg.

Kontaktpersoner:

Toni Skagestad Sinnes

Gruppeleder

+47 99291028

toniskagestad.sinnes@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: