Vegplanlegger

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeVestfold og Telemark
StedSkien
Søknadsfrist03.08.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som vegplanlegger i en stilling hvor du kan være med på utvikling av seksjon Veg på Rambølls kontor på Klosterøya i Skien. For denne rollen trenger du minimum 3 års erfaring fra planlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag. Du må like å jobbe i prosjektgrupper og gjerne ha erfaring med aktiv kontakt med kunde.. Er du vår nye Vegplanlegger? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vårSamferdselavdeling

Som vår nye Vegplanlegger blir du en del av seksjon Veg i Skien hvor vi har et godt miljø med 7 ansatte. En seksjon med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde og med humor som sitter løst. Vi i seksjonen er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget. Vi ser etter deg som liker å ta i et tak, tar ansvar og tåler en støyt når det går en kule varmt med oppgavemengde, men som også kan sette deg ned midt i det mest hektiske og bidra til et godt og kreativt miljø! Du vil planlegge store og små veger og gater, være oppdragsleder for flerfaglige samferdselsprosjekt, og delta i tilbudsarbeid.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Planlegging, prosjektering, beregning av veger/motorveger/plasser/boligområder etc.
  • Oppdragsledelse og tilbudsarbeid på mellomstore og små tverrfaglige prosjekter.
  • Kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere
  • Delta i vårt utviklingsarbeid, og bidra til å bygge opp et sterkere fagmiljø på seksjon veg i Skien

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdanning som sivilingeniør/ingeniør
  • Minimum 3 års erfaring fra konsulent, entreprenør eller det offentlige.
  • Minimum 3 års erfaring fra regulerings- og byggeplanarbeid
  • Minimum 3 års erfaring med modellbasert planlegging og prosjektering (BIM)

I denne rollen vil det være en fordel om du også har en positiv holdning til at oppgavene er ulike, fordi kundene er forskjellige; noe er gøy, noe er krevende, noe er standardoppgaver. I tillegg er det veldig viktig at du er en trygg støttespiller for de andre på seksjonen, og vil delta aktivt i seksjonens utvikling. Befinner du deg innenfor denne beskrivelsen på en eller annen måte, så passer du hos oss, og vi for de

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 03.08.2020. Vi vil behandle søknader i august.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Jan Halvor Knutsen, tlf 95 41 64 41, jan.halvor.knutsen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: