Vegplanlegger

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist03.08.2020

Vi inviterer deg som har bachelor eller master innenfor vegplanlegging, og minst 3-5 års erfaring med planlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag, til å ta kontakt med oss.

Over hele landet er Rambøll nå i gang med flere store prosjekter som kommer til å kreve mye av oss som rådgivere til høsten. Samtidig har vi mange oppdrag av litt mindre omfang, men som ofte er utfordrende og lærerike prosjekter som fordrer et godt og kreativt tverrfaglig samarbeid.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet

Rambølls kontor i Drammen har et stort tverrfaglig rådgivningsmiljø med 13 ulike fagavdelinger, og over 160 medarbeidere. Vi arbeider for det meste i prosjektgrupper. Vi jobber mot kunder i markedsarbeidet vårt og i prosjektene. Det er derfor en fordel om du har god erfaring med kundekontakt. Arbeidssted er vårt kontor i Drammen, og vi samarbeider ukentlig med våre vegseksjoner i Oslo, Tønsberg og Skien som tilhører samme avdeling, - Veg SørØst.

I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Vi deltar i de største nasjonale prosjektene innen veg og jernbane, i tillegg til mange lokale prosjekter gjennom rammeavtaler med offentlige kunder og private utbyggere

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Planlegging og prosjektering av veger/motorveger/plasser/boligområder etc.
  • Oppdragsledelse og tilbudsarbeid på mellomstore og små tverrfaglige prosjekter.
  • Kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere.
  • Delta i vårt utviklingsarbeid, og bidra til å bygge opp et sterkere fagmiljø på seksjon veg i Drammen.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannelse i vegplanlegging, som master eller bachelor. Minimum 3 - 5 års erfaring
  • Erfaring fra rådgiver, entreprenør eller det offentlige.
  • Erfaring fra regulerings- og byggeplanarbeid
  • Erfaring som prosjektleder vil bidra positivt
  • Interesse for markedsutvikling og deltakelse i tilbudsskriving
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad, Novapoint (BIM).

I denne rollen vil det være en fordel om du også har god skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk og engelsk.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Er du vår nye Vegplanlegger? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 03.08.2020. Vi vil behandle søknader i august når vi er tilbake fra ferie.

Har du spørsmål?
Kontakt Seksjonsleder Veg, Unni Hennum Bergill tlf.: 90621166 mail: unni.bergil@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: