Vegplanlegger

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist31.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som vegplanlegger i en stilling hvor du kan delta i store og små vegprosjekter for både offentlige og private oppdragsgivere. Du vil også kunne være oppdragsleder eller jobbe med tilbud. For denne rollen trenger du kjennskap til de viktigste prosjekteringsverktøy og Vegvesenets håndbøker. Du må ha arbeidet med veg­planlegging lenge nok til å kunne lede andre i enkeltprosjekter, og beherske norsk og engelsk. Du må like å jobbe i prosjektgrupper og gjerne ha erfaring med aktiv kontakt med kunde. Er du vår nye Vegplanlegger? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vårVegavdeling

Som vår nye Vegplanlegger blir du en del av seksjon Veg i Drammen. Vi er i dag 10 ansatte, og ønsker å øke antallet med en med noen års erfaring eller seniorkompetanse. Seksjonen nyter godt av å ha mange andre kollegaer med andre fagretninger i samme kontorfellesskap, slik at vi jobber tverrfaglig i så å si alle oppdrag. Veg-seksjonen har et godt miljø, høy fart, effektivitet og ønske om å være best. Vi ser etter deg som liker å ta i et tak, tar ansvar og tåler en støyt når det går en kule varmt med oppgavemengde, men som også kan sette deg ned midt i det mest hektiske og bidra til et godt og kreativt miljø

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Planlegging, prosjektering, beregning av veger/motorveger/plasser/boligområder etc.
  • Oppdragsledelse og tilbudsarbeid på mellomstore og små tverrfaglige prosjekter
  • Kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere
  • Delta i vårt utviklingsarbeid, og bidra til å utvikle seksjonens fagmiljø

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdanning som sivilingeniør/ingeniør
  • Erfaring fra konsulent, entreprenør eller det offentlige
  • Erfaring fra regulerings- og byggeplanarbeid
  • Erfaring med modellbasert planlegging og prosjektering (BIM)

I denne rollen vil det være en fordel om du også trives i kontakt med kunden. Kundene er forskjellige, og oppgavene ulike, og det er viktig å gjøre en god innsats uansett typer oppdrag. Noen kan være spennende, eller krevende og vanskelige, eller bare standardoppgaver. Befinner du deg innenfor denne beskrivelsen på en eller annen måte, så passer du hos oss, og vi for deg.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Unni Hennum Bergill, tlf. +47 90621166, unni.bergill@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: