Vegplanlegger

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist26.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som vegplanlegger i en stilling hvor du kan være med på utviklingen av seksjon Samferdsel på Rambølls kontor i Lillehammer. Lillehammerkontoret er et tverrfaglig rådgivningsmiljø med 40 medarbeidere. For denne rollen trenger du erfaring fra planlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag. Du må like å jobbe i prosjektgrupper og gjerne ha erfaring med aktiv kontakt med kunde. Hos oss vil du ta del i et sterkt fagmiljø og et lokalt team som har som ambisjon å være i forkant av utviklingen. Arbeidssted er vårt kontor på Lillehammer, med mulighet for kontorsted Hamar deler av uken. Er du vår nye Vegplanlegger? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Divisjon Innlandet

Som vår nye Vegplanlegger blir du en del av kontoret på Lillehammer som er et tverrfaglig rådgivningsmiljø med 40 medarbeidere. Du vil jobbe i seksjonen for Samferdsel, hvor vi har et godt miljø med 8 ansatte. En seksjon med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde og med humor som sitter løst. Vi ser etter deg som liker å ta ansvar, bidra til faglig utvikling og et kreativt miljø. Vi deltar i de største nasjonale prosjektene innen veg og jernbane, i tillegg til mange lokale prosjekter gjennom rammeavtaler med offentlige kunder og private utbyggere.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Planlegging og prosjektering av veger/motorveger/plasser/boligområder etc.
  • Oppdragsledelse og tilbudsarbeid på mellomstore og små tverrfaglige prosjekter.
  • Kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere.
  • Delta i vårt utviklingsarbeid, og bidra til å bygge opp et sterkere fagmiljø på seksjon Samferdsel på Lillehammer

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannelse i vegplanlegging, som master eller bachelor. Minimum 5 års erfaring
  • Erfaring fra rådgiver, entreprenør eller det offentlige.
  • Erfaring fra regulerings- og byggeplanarbeid
  • Erfaring som prosjektleder vil bidra positivt
  • Interesse for markedsutvikling og deltakelse i tilbudsskriving
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad, Novapoint (BIM).

I denne rollen vil det være en fordel om du også har god skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk og engelsk.

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 26.01.2020.

Har du spørsmål?
Kontakt Seksjonsleder Samferdsel Tomas Moen tlf: 992 95 410 mail: tomas.moen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: