Vegplanlegger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist13.01.2019

Rambøll søker flere senior vegplanleggere i regionen Sør/Øst

Vi ønsker oss flere senior kollegaer!

Vårt flotte kontor i Tønsberg har et faglig bredt konsulentmiljø som løser de flest oppgaver innenfor bygg og anlegg. Vegplanleggerne deltar i store og små oppdrag for det offentlige, er med i totalentrepriser, bidrar i spennende tverrfaglige prosjekter for boligutvikling og næringsparker.

Om stillingen

  • Kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere
  • Delta i vårt utviklings-arbeid, og støtte de unge vegplanleggerne
  • Oppdragsledelse og tilbudsarbeid på store og små tverrfaglige prosjekter
  • Planlegging, prosjektering, beregning av veger/motorveger/plasser/boligområder etc.

Hvem søker vi

Du har erfaring som vegplanlegger, med lyst til å hoppe ut av gammel komfortsone og finne en ny. Vi ser etter deg som liker å ta i et tak, tar ansvar og tåler en støyt når det går en kule varmt med oppgavemengde, men som også kan sette deg ned midt i det mest hektiske og bidra til et godt og kreativt miljø! Du vil planlegge store og små veger og gater, være oppdragsleder for flerfaglige samferdselsprosjekt, og delta i tilbudsarbeid. Du har en positiv holdning til at oppgavene er ulike, fordi kundene er forskjellige; noe er gøy, noe er krevende, noe er standardoppgaver. I tillegg er det veldig viktig at du er en trygg støttespiller for de yngre, som for eksempel å gjøre dem fortrolig med N100, 200, og BIM manualen. Befinner du deg innenfor denne beskrivelsen på en eller annen måte, så passer du hos oss, og vi for deg.

Kompetansebehov

Vi søker deg som har erfaring fra veg-/baneplanlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag. Du må like å lede prosjektgrupper og gjerne ha erfaring med aktiv kontakt med kunde. Vi ser for oss at den ideelle kandidaten har:

  • Utdanning som sivilingeniør/ingeniør
  • Erfaring fra konsulent, entreprenør eller det offentlige.
  • Erfaring fra anleggs- og byggefase er spesielt interessant
  • Erfaring med modellbasert planlegging og prosjektering (BIM)

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger.

Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Vår misjon er å skape bærekraftig samfunn der mennesker og natur blomstrer.

Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Velkommen som søker!

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta kontakt for en prat, eller be om ytterligere informasjon om stillingen:

Anette Werkland, Seksjonsleder, M +47 91656274, Anette.werkland@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: