Vegplanlegger med min 3 års erfaring

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.01.2016

Vi ønsker å styrke planfagene i Sweco region Bergen med en erfaren vegplanlegger. Markedet er økende, og vi ønsker å delta i spennende prosjekter for å utvikle oss selv og samfunnet vårt. Nå har vi også fått kontrakten for regulering og prosjektering av Bybanen i Bergen byggetrinn 4! Vi søker derfor etter nye kollegaer som har erfaring med vegplanlegging og oppdragsledelse innenfor samferdselssektoren.

Sweco har et sterkt faglig miljø innenfor planfagene, og vi samarbeider godt på tvers av kontorstedene. I Bergen har vi 7 arealplanleggere, 2 kulturminnerådgiver, 9 vegplanleggere, 6 landskapsarkitekter og 7 VA-planleggere. Totalt i Sweco har vi om lag 240 personer som jobber med disse fagene. I tillegg så jobber vi naturligvis med andre tilgrensende fag som konstruksjon, elektro, brann og sikkerhet, miljø- og geofag.

Flerfagligheten er vår styrke. Det er motiverende og utviklende å jobbe i spennende oppdrag med mange tverrfaglige utfordringer. Vi satser også stort på BIM kompetanse, slik at alle fagene våre modellerer i 3D og vi har egne BIM-koordinatorer for utendørsfag.

Vi har særdeles godt arbeidsmiljø. Det er vi stolte av, og alle som blir ansatt hos oss må fortsette å bidra til det. Åpne dører og god kommunikasjon mellom kollegaer er viktig for arbeidsmiljøet. Årlige medarbeiderundersøkelser viser at vi har svært godt arbeidsmiljø og trivsel blant våre ansatte både i hele Sweco Norge og i vår avdeling Vann, plan og samferdsel.

Arbeidsoppgaver

 • Oppdragsledelse på store planoppdrag
 • Innsalg av prosjekter og utarbeidelse av tilbud
 • Prosjektering og rådgivning
 • Kvalitetssikring
 • Markedskontakt og kundeoppfølging

Muligheter
Vi har fått nye og spennende prosjekter i vår, blant annet kontrakten for regulering og prosjektering av Bybanen i Bergen byggetrinn 4, som setter store krav til vårt flerfaglige samarbeid. Vi har både små og store utfordrende oppdrag og trenger deg med flere års erfaring. Oppdragene våre spenner over alle faser i planleggingen fra overordnet planlegging til byggeplaner. Kundene våre er både offentlige som Statens vegvesen og kommuner i tillegg til private eiendomsutviklere og entreprenører.

Vi setter kunden i fokus, så kommunikasjon med kunden er svært viktig.

Vi trenger erfarne vegplanleggere som er engasjerte og ønsker nye muligheter. Vi har prosjekter både i bystrøk og mer landlige omgivelser. Det gir oss et stort spenn og utfordrende oppgaver. Vi har både oppdrag lokalt i vår region, men jobber også på store oppdrag andre steder i landet.

Dine kvalifikasjoner
Vi har behov for erfarne vegplanleggere og dersom du oppfyller en del av kravene under, så ønsker vi at du tar kontakt med oss:

 • Du har lyst på nye utfordringer.
 • Du er motivert og engasjert i arbeidet.
 • Du viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner.
 • Du er en lagspiller.
 • Du er tydelig og klar i din kommunikasjon.
 • Du er fremtidsrettet og nytenkende.
 • Du har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner.
 • Du har erfaring med vegprosjekter fra rådgivende ingeniør, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant virksomhet.
 • Du har gode fagkunnskaper innen vegplanlegging
 • Du har god prosjekteringserfaring

Søkere med mindre enn 3 års erfaring vil også bli vurdert.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktperson:

Arne Nilssen

Gruppeleder samferdsel

+47 97040920

arne.nilssen@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: